Grant Kirkhope sprak over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Grant Kirkhope sprak over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Toen Mario + Rabbids: Kingdom Battle in 2017 werd uitgebracht, was het een fantastische game die al snel de bestverkochte titel van derden op de Nintendo Switch werd.

Het vervolg, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, wordt dit jaar gepubliceerd en alle ogen zullen erop gericht zijn. Grant Kirkhope, een BAFTA-genomineerde componist, zal opnieuw aan het roer staan, en hij vertelde in een recent interview kort hoe hij nog een geweldige soundtrack hoopt te produceren voor het amusante avontuur dat eraan komt.

Grants doel met Mario + Rabbids is om “vonken van hoop” te creëren.

Het team wordt geconfronteerd met het probleem om een ​​game te maken die zowel respect heeft voor het verleden als die graag nieuwe ideeën wil ontdekken, net zoals bij de vorige game.

Kirkhope voegde toe: “Davide wil heel graag dat het beide wordt.” “Hij moedigt mij en de rest van het team aan om iets nieuws te proberen.”

“Qua muziek doe ik iets anders dan Rabbids: Kingdom Battle, en het is een moeilijk proces omdat [Davide] steeds zegt: ‘nee, nee, ik wil dat het vers is!’ Het is altijd moeilijk om alles te geven, jezelf opnieuw uit te vinden, en dat is precies wat ik nu doe.”

“Ik denk dat ik nu een sterkere orkestcomponist ben dan toen ik begon te werken aan Rabbids: Kingdom Battle.” En ik heb het gevoel dat ik beter word. “Laat je het me weten als je het hoort?”

De Mario + Rabbids-samenwerking

“Romain Brillaud en Davide hebben een fantastische band”, aldus Kirkhope. ‘Die twee mannen lijken mijn vrienden, en we zijn vrienden.’ Ik weet zeker dat we ooit ruzie zouden krijgen, maar ik denk dat we altijd vrienden zullen blijven.”

“Is dat niet wanneer je je beste werk maakt?” Wanneer je uitstekende interpersoonlijke interacties hebt. Je kunt met elkaar opschieten en je kunt het elkaar vertellen als er iets niet klopt.”

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Op een kosmische missie om een ​​boosaardig monster te bestrijden en je Spark-vrienden te redden, sluit je je aan bij Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun vrienden. Verken planeten overal in de kosmos op zoek naar vreemde mysteries en spannende missies!

  • Kies drie helden uit een diverse cast van negen om je fantasieploeg te vormen.
  • Versla alle nieuwe bazen en enkele oude vijanden in het heelal.
  • Red de charmante Sparks verspreid over de melkweg, elk met unieke vaardigheden die je kunnen helpen in de strijd.
  • Gebruik de capaciteiten van je helden om je vijanden te verslaan, teamsprong op je vrienden en verstop je achter dekens, maar wees slim.
Ad