Grim Guardians: Demon Purge – Fysieke edities aangekondigd

Grim Guardians: Demon Purge – Fysieke edities aangekondigd

Inti Creates debuteerde vorig jaar met Grim Guardians: Demon Purge, een actievolle platformgame met elementen die doen denken aan Castlevania en hoofdpersonages uit de Gal Gun-serie. Het goede nieuws is dat ook westerse gamers de kans krijgen om de game in hun kast te zetten.

PQube heeft ondubbelzinnig gezegd dat het bedrijf verantwoordelijk zal zijn voor de westerse distributie van het spel. In de zomer van 2023 komt er een kleinere Collector’s Version van de game uit, die je kunt pre-orderen via Funstock. De normale editie van de game zal in het voorjaar van 2023 te koop zijn.

Fysieke edities

Standaard fysieke edities komen dit voorjaar uit

In het voorjaar van dit jaar zullen fysieke standaardversies van Grim Guardians: Demon Purge verkrijgbaar zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Switch.

Deze zomer verschijnt een Collector’s Edition van de game

Bovendien heb je de mogelijkheid om de exclusieve Collector’s Edition te kopen, die deze zomer verkrijgbaar zal zijn.

Het volgende is inbegrepen in de Collector’s Edition:

  • Een Collector’s Box in beperkte oplage is inbegrepen.
  • Een gedrukt exemplaar van het spel Grim Guardians: Demon Purge in tastbare vorm.
  • Origamipapier gemodelleerd rond Maya’s unieke vermogen om papier te vouwen.
  • Een sleutelhanger met de Kamizono-zussen erop afgebeeld.
  • Een verzameling van vier kunstkaarten in A6-formaat.
  • Een prachtig kunstboek bestaande uit spelscènes en artwork van personages, in totaal veertig pagina’s.
  • Shinobu en Maya, gekleed zoals ze zouden zijn tijdens het jagen op demonen, worden getoond op een holografische acryl standaard.
  • Een verzameling van vijf stickers gebaseerd op het spel Grim Guardians: Demon Purge.

Over Grim Guardians: Demon Purge

Twee zussen bestormen de gangen van een demonenkasteel terwijl het een schaduw over het gebied begint te werpen.

Ze kunnen de vloek opheffen als ze samenwerken.

Twee meisjes spelen de rol van “Demon Hunters”, terwijl ze zich een weg banen door een 2D-actie-avontuur om hun school te verdedigen nadat deze is getransformeerd in een gigantisch demonisch fort.

Spelers hebben de mogelijkheid om één of beide personages tegelijkertijd te beheren, en elk heeft een volledig unieke reeks vaardigheden. Confronteer de duivelse eindbazen die dieper in het kasteel op de loer liggen terwijl je je een weg baant door het kasteel.

Elk eindbaasgevecht resulteert in de verwerving van nieuwe wapens, wat op zijn beurt een meer gediversifieerde verkenning mogelijk maakt en nieuwe wegen opent.

‘Verander je uiterlijk terwijl je je een weg baant door het kwaadaardige fort!’

Krijg de controle over de beide Kamizono-broers die samenwerken. Terwijl je je een weg baant door het kasteel, moet je profiteren van Shinobu’s vermogen om vijanden op afstand aan te vallen en Maya Kamizono’s vermogen om vijanden van dichtbij te bevechten.

Omdat elke broer of zus een divers arsenaal aan unieke secundaire wapens heeft, heb je een overvloed aan alternatieven om uit te kiezen wanneer de situatie een verschuiving in tactiek vereist. Wees niet bang om ze goed te gebruiken zolang je nog wapenpunten in je inventaris hebt!

In het geval dat een van de broers en zussen wordt gedood tijdens een gevecht, is de mogelijkheid om ze te doen herleven via “Sister Rescue” volledig gratis, op voorwaarde dat je kunt terugkeren naar de locatie waar ze zijn gedood.

Versla de bazen van het spel om extra subwapens te verdienen en een geheel nieuwe verkenningslaag te ontgrendelen!

De broers en zussen krijgen toegang tot een breed scala aan fascinerende nieuwe vaardigheden als ze erin slagen de bazen uit te schakelen.

Deze secundaire wapens maken voorheen ontoegankelijke paden en wegen voor onderzoek binnen de kastelen beschikbaar.

Geniet van het verhaal op de manier die het beste bij je past met de “Pure” of “Refined” voicetracks!

Het verhaal van Grim Guardians draait om twee hoofdaspecten: de onbekende reden voor de verbouwing van de school en de zoektocht naar de locaties van de andere kinderen.

Kies de modus “Pure” om alle originele Japanse stemmen in verhalende modus te horen, of kies de modus “Verfijnd” om Engelse stemacteurs te horen die zich richten op de actie en is afgestemd op fans van het genre. Met beide modi kunt u genieten van de ervaring zoals deze bedoeld was.

Met het unieke stijlsysteem kun je het uitdagingsniveau van het spel aanpassen aan je voorkeuren als speler!

Er zijn in totaal drie verschillende speelstijlen die door spelers kunnen worden geselecteerd: ‘Casual’, ‘Veteraan’ en ‘Legend’. Dit geeft spelers de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad aan te passen aan hun voorkeuren. Nadat het spel is begonnen, is er geen straf voor het maken van deze aanpassing op enig moment.

Bovendien, als er twee controllers beschikbaar zijn, kun je naast Shinobu en Maya spelen in coöperatieve modus. Aangezien het mogelijk is om op elk moment in de loop van het spel mee te doen, wees niet bang om je vrienden mee te nemen terwijl je probeert de controle over dit sinistere en raadselachtige kasteel over te nemen.