GrimGrimoire OnceMore – Debuut Trailer en Details

GrimGrimoire OnceMore – Debuut Trailer en Details

Nippon Ichi Software en Vanillaware hebben GrimGrimoire OnceMore aangekondigd, een remake van de PS2-game GrimGrimoire, die wordt uitgebracht voor Nintendo Switch en PS4. Laten we dus eens nader bekijken waar Switch-bezitters naar uitkijken!

De firma’s hebben een officiële video voor de remaster gepubliceerd, waarin de nieuwe beelden en gameplay van de game te zien zijn. Ze onthulden ook meer details over de personages en het plot van de game.

video

Over GrimGrimoire OnceMore

GrimGrimoire is een magisch fantasy-real-time strategiespel waarin Lillet, een jong tovenaarsmeisje, de waarheid moet vinden om te voorkomen dat dezelfde vijf dagen en dreigende rampspoed worden herhaald. Het werd oorspronkelijk gelanceerd in 2007 en werd ontwikkeld door Vanillaware en gedistribueerd door Nippon Ichi Software.

Deze verbeterde versie van GrimGrimoire heeft beelden met een hoge resolutie en extra mechanica die het spel vermakelijker maken, zoals ‘Great Magic’ die de getijden in gevechten kan veranderen en een ‘Skill Tree’ waarmee je je bekenden kunt verbeteren.

Kijk uit naar GrimGrimoire OnceMore, dat nu nog verbluffender, levendiger en eenvoudiger te spelen is dan voorheen.

Verhaal

Lillet Blan was extatisch.

Sinds het moment dat ze het hoorde, ging haar hart tekeer. Lillet was toegelaten tot een Magische Academie waar alleen de meest begaafde jonge mensen individueel werden gezocht door de machtigste tovenaars. De school werd geleid door Gaminel Dore, een legendarische goochelaar die eerder de Archmage had verslagen. En de Silver Star Tower, waar ze studeren, was vroeger het verwoeste fort van Archmage.

De toren zat nog steeds vol onverklaarbare mysteries en gevaren, die veel mensen aantrokken die om hun eigen redenen kwamen. Lillet was met haar studie begonnen nadat ze haar eerste grimoire had geopend. Slechts vijf dagen later wordt de instelling echter bedreigd door een vreselijke ramp en gaan alle levens verloren. Behalve haar, die zonder duidelijke reden terug in de tijd was gegaan…

Kan Lillet dichter bij de waarheid komen door dezelfde dagen steeds opnieuw te beleven? Zal ze in die vijf dagen een einde kunnen maken aan de verschrikkingen?

Heropen de grimoires om te ontsnappen aan een eindeloze cyclus van de dood.

Personages

Lillet Blan (ingesproken door Iori Saeki)

Een leergierige, hardwerkende jongedame die werd toegelaten tot de Silver Star Tower toen haar magische vaardigheden werden erkend. Voor haar berooide jongere broers, die thuis op haar wachten, hoopt ze een gerenommeerd magiër te worden. Ze bevindt zich in ongebruikelijke omstandigheden, maar ze trotseert het mysterie met gedurfde daden en een koel oordeel waarvan zelfs zij niet wist dat ze het had.

Verras Margarita (ingesproken door Miharu Hanai)

Op de Magic Academy, een student. Lillet ontmoet haar eerste maatje als ze aankomt. Haar instelling is nog steeds luchtig, ondanks het feit dat ze werd gered uit een gemeenschap die tovenaars vervolgde onder het mom van heksenjachten. Op haar hoofd draagt ​​ze haar bekende kikker.

Dore Gammel (ingesproken door Teruo Seki)

De hoofdmeester van de Magic Academy. Hij overwon de Archmagiër in het verleden en verzegelde de demon die een contract met hem had gesloten. Hij is een bekende goochelaar. Hij richtte de Magic Academy op bovenop de Silver Star Tower, die vroeger dienst deed als het paleis van de Archmage, en verwelkomde getalenteerde jonge mensen uit het hele rijk in de hoop de volgende generatie magiërs op te leiden. Hoewel het erop lijkt dat de school een beetje gevaarlijk is, omdat er af en toe leerlingen vermist worden, wil elke goochelaar in het koninkrijk leren van professor Gammel.

Beklaagde (ingesproken door Hiromichi Tezuka)

Een demon die instrueert in tovenarij. Het contract met de bijzonderheden van de directeur is onduidelijk. Hij wil zich beschaafd gedragen, maar er zijn gelegenheden waarin je flitsen van zijn werkelijke aard als demon kunt opvangen. Hij lijkt geen zielen te verzamelen op de campus, maar hij zal niemand wegsturen als ze in zijn armen springen.

Systeem

Prachtige beelden tonen magische fantasie x realtime simulatie

Lillet, de heldin, werd verwelkomd in de Silver Star Tower van de Magic Academy en begon haar pad om goochelaar te worden. Op de Academie komen veel situaties voor, zoals demonen en geesten die cursussen verstoren en door alchemie gecreëerde razende golems. De Academie lijkt ook een geheim te hebben…

Ga op weg om een ​​geweldige goochelaar te worden door elk niveau te voltooien met verschillende vormen van magie, waaronder tovenarij en necromantie. Gevechten vinden plaats in realtime, waarbij de speler bekenden oproept via het gebruik van grimoires en de tegenstander verslaat terwijl hij hun eigen partij verdedigt.

Vertrouwen zoals feeën, golems, demonen en draken kunnen worden opgeroepen.

De familiars die worden opgeroepen door de kracht van grimoires worden gebruikt in magische gevechten. Familiars kunnen vele vormen aannemen, waaronder feeën en golems, en elk heeft zijn eigen set bevoegdheden.

Om de overhand te krijgen in de strijd, moet je profiteren van vijandelijke affiniteiten.

Glamour, Necromantie, Tovenarij en Alchemie zijn de vier vormen van magie, die elk hun eigen unieke troepen kunnen noemen.

Er zijn ook twee soorten familiars: Substance en Astral. Magische aanvallen zijn buitengewoon zwak tegen astrale familiars, terwijl fysieke aanvallen geen invloed op hen hebben. Ze zijn een slimme optie als je het opneemt tegen iemand die veel fysieke aanvallen gebruikt.

De sleutel tot winnen is om uw affiniteit met de tegenstander te overwegen en de bekenden te bellen die u de overhand zullen geven.

Meer nieuwe functies

Grafiek met een hoge resolutie

De ingewikkelde beelden van de game zijn duidelijker dan ooit dankzij high-definition graphics. Het is ook eenvoudiger om het speelveld van de magische strijd waar te nemen, omdat de beeldverhouding groter is.

Voice-overs van personages zijn opnieuw opgenomen.

Elke zanglijn in de game is volledig opnieuw opgenomen met een nieuwe cast. Lillet en zijn metgezellen worden ook gesproken in gevechten, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan GrimGrimoire.

“Grote Magie” is een nieuw systeem.

Er zijn nu vier varianten van ‘Grote Magie’ die in gevechten kunnen worden gebruikt. Hoewel Great Magic maar een bepaald aantal keren kan worden gebruikt, kan elk gebruik de uitkomst van het gevecht drastisch veranderen: “Mana Burst” vuurt een vlam af die schade aanricht over een groot gebied; “Resurrection” herstelt de HP van gewonde partijleden; enzovoort.

‘Skill Tree’ is een nieuw systeem.

Missies worden apart geplaatst van de vereisten voor het voltooien van elk niveau in GrimGrimoire OnceMore. Als je taken voltooit, verdien je munten, die kunnen worden gebruikt om het aantal oproepringen en bekenden te vergroten.

Galerij

Om door tekeningen te bladeren die zijn gemaakt voor GrimGrimoire en GrimGrimoire OnceMore, is een “Galerij”-optie geïntroduceerd. Er zijn bijna 90 tekeningen van medewerkers van Vanillaware.

Wijzigingen en toevoegingen aan de originele versie

De game heeft nu een ‘Fast-Forward’-functie voor gevechts- en verhaalgedeelten, evenals een ‘Mid-Fight Save’-tool voor gevechtsonderdelen, waardoor het eenvoudiger wordt om in je eigen tempo te spelen. Bovendien is de moeilijkheidsgraad van de modus “Hard” verhoogd om het moeilijker te maken dan voorheen.

In Japan wordt GrimGrimoire OnceMore uitgebracht op 28 juli 2022. Er is momenteel geen indicatie of de film al dan niet in de Verenigde Staten zal worden uitgebracht.

Ad