GrimGrimoire OnceMore – Verhaal trailer

GrimGrimoire OnceMore – Verhaal trailer

GrimGrimoire OnceMore, een remake van de klassieke PS2-game GrimGrimoire, heeft een nieuwe video ontvangen van Nippon Ichi Software. Dit is een verhaalgerichte trailer die de proloog van de game introduceert en de ervaringen van Lillet Blan, een jonge heks die vastzit in een vijfdaagse tijdlus.

video
play-rounded-fill

Over GrimGrimoire OnceMore

Lillet Blan was dolgelukkig.

Haar hart bonsde sinds ze het nieuws had ontvangen. Lillet was gevraagd om naar een Magische Academie te gaan waar alleen de meest begaafde jonge mensen individueel werden geselecteerd door de beste tovenaars. De school werd geleid door Gaminel Dore, een legendarische goochelaar die eerder de Archmage had verslagen. En de Silver Star-toren, waarop ze studeren, was vroeger het verwoeste fort van Archmage.

De toren zat nog vol onverklaarbare mysteries en gevaren, die veel bezoekers trokken met hun eigen persoonlijke motieven. Lillet was met haar studie begonnen nadat ze haar eerste grimoire had geopend. Slechts vijf dagen later wordt de instelling echter bedreigd door een vreselijke ramp en gaan alle levens verloren. Behalve haar, die terug in de tijd was gereisd zonder te begrijpen waarom…

Kan Lillet dichter bij de waarheid komen door die tijd na te bootsen? Kan ze binnen vijf dagen een einde maken aan de gruwel?

Heropen de grimoires om de eeuwige dood af te wenden.

GrimGrimoire OnceMore wordt uitgebracht op Nintendo Switch in Japan op 28 juli 2022. Een westerse aanpassing is nog niet bevestigd, maar op basis van andere recente Nintendo Switch-titels van Vanillaware en Nippon Ichi Software is het waarschijnlijk.