GTA Trilogy – Overtrof de verwachtingen aanzienlijk, verkocht 10 miljoen stuks

GTA Trilogy – Overtrof de verwachtingen aanzienlijk, verkocht 10 miljoen stuks

Grand Theft Auto: The Trilogy — Volgens Take-Two hebben de verkopen van de Definitive Edition “de verwachtingen aanzienlijk overtroffen”. Veel mensen zullen teleurgesteld zijn door het nieuws, aangezien de geremasterde poorten op alle platforms in slechte staat zijn uitgebracht, maar Nintendo Switch-spelers waren het meest getroffen. Hoewel sommige bugs zijn uitgeroeid, blijven vele andere bestaan. Rockstar Games moest zich publiekelijk verontschuldigen voor de staat waarin de game was uitgebracht.

De poorten zelf werden niet beheerd door Rockstar en werden in plaats daarvan toegewezen aan Grove Street Games, een externe ontwikkelaar.

Over Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition

Drie legendarische steden, drie epische verhalen Speel de genrebepalende klassiekers van de originele Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas, die allemaal zijn bijgewerkt voor een nieuwe generatie met nieuwe functies zoals briljante nieuwe verlichting en omgevingsupgrades, texturen met hoge resolutie, grotere trekafstanden, Grand Theft Auto V-stijl besturing en targeting, en nog veel meer, waardoor deze geliefde werelden tot leven komen met geheel nieuwe detailniveaus .

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bevat: Grand Theft Auto III: Vice City, Grand Theft Auto IV: Vice City, Grand Theft Auto V: Vice City, Grand Theft Auto V: Vice City Alles begint in Liberty Stad. Grand Theft Auto III geeft je de ongekende vrijheid om overal heen te gaan en iedereen te beroven, waardoor je in het hart van de criminele onderwereld terechtkomt als je de moed hebt om het te nemen.

Vice City: Grand Theft Auto: welkom in het decennium van de jaren 80. Het verhaal van de reis van één man naar de top van de criminele berg komt uit het decennium van groot haar en pastelkleurige pakken. Tommy Vercetti’s verhaal over verraad en vergelding in een met neon doordrenkt tropisch paradijs vol overdaad en vol potentieel rendement in Grand Theft Auto: Vice City.

Grand Theft Auto: San Andreas is een videogame ontwikkeld door Rockstar Games. Carl ‘CJ’ Johnson verliet de smog van Los Santos, San Andreas, vijf jaar geleden… een stad verscheurd door bendegeweld, verdovende middelen en corruptie. Het is nu begin jaren negentig. CJ heeft geen andere keuze dan naar huis terug te keren; zijn moeder is vermoord, zijn familie is uiteengevallen en zijn jeugdvrienden staan ​​allemaal op de rand van een tragedie. Wanneer hij terugkeert naar zijn buurt, wordt hij beschuldigd van moord door een paar officieren, wat CJ ertoe brengt een reis door de hele staat San Andreas te maken om zijn familie te redden en de controle over de straten terug te krijgen in de volgende aflevering van de serie die alles veranderd.