Gunscape – Launch trailer

Gunscape – Launch trailer

Gunscape heeft nu zijn eigen lanceringstrailer, met dank aan Blowfish Studios. De game, een klassieke first-person shooter die de wereld bouwt, is zojuist overgezet naar de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Gunscape

Gunscape, een game die is geïnspireerd op traditionele first-person shooters, neemt alle meest memorabele componenten van die games en plaatst ze in een gereedschapskist die kan worden gebruikt om arena’s voor één speler, coöp of multiplayer te bouwen. Vind je het niet leuk om dingen te bouwen? Daarna kun je andere spelers online of in split-screen-modus bevechten, of je kunt je een weg banen door zwermen wezens. Als gevolg van het feit dat kaarten door iedereen kunnen worden gedeeld, gespeeld en gestemd, zul je nooit zonder nieuwe levels komen te zitten!

De gameplay is gestructureerd op basis van motieven die zijn ontleend aan een grote verscheidenheid aan first-person shooter-games, variërend van de vroegste klassiekers tot de meest recente triple-A stealth- en actieshooters. Elke themaset heeft zijn eigen unieke bouwblokken voor omgevingen, spelersmodellen, tegenstanders (inclusief bazen!), muzieknummers, skyboxen, speciale levelcomponenten (inclusief vallen en teleporters) en natuurlijk GUNS. Bij het bouwen van je werelden, wordt je aangemoedigd om middelen uit verschillende sets vrij te combineren. De selectie van inhoud in elke set is zorgvuldig gekozen en gepland om redundantie te voorkomen en om de echt iconische aspecten van de game die als inspiratie voor de set dienden nauwkeurig weer te geven.

Iedereen kan volledige toegang hebben tot elke openbare door spelers gemaakte map in Gunscape, ongeacht welke themapakketten zijn gebruikt om ze te maken, dankzij de ingebouwde mapbrowser van de game, die filtering en een stemsysteem bevat. Deze functie is beschikbaar op de Gunscape-server, waarmee je je creaties kunt delen met andere spelers.

Kenmerken

  • Maken van kaarten in singleplayer-, split-screen- en online coöperatieve multiplayer-modi! Je kunt kaarten bouwen in je eigen tempo, of je kunt je vrienden vragen om je te helpen! Je kunt je kaart onderweg testen door tijdens het bewerken in en uit de actiemodus te springen, of je kunt gewoon op elkaar schieten.
  • In de campagnemodus kunnen spelers een reeks vertakte bomen of reeksen kaarten ontwerpen of spelen, met of zonder een verhaal. Bouw een gevaarlijke hindernisbaan of een heel verhaal dat op zichzelf staat als een spannend avontuur.
  • In de coöpmodus kun je een of meer vrienden uitnodigen om samen met jou een coöpspel te spelen, of je kunt een kaart voor één speler kiezen en de moeilijkheidsgraad verhogen.
  • Multiplayer-arena’s: creëer je eigen arena, compleet met verschillende spawn-locaties en power-ups, en nodig vervolgens je vrienden uit of organiseer een openbare wedstrijd voor harde online actie met behulp van een van de vele verschillende multiplayer-modi.
  • Het delen van kaarten over de hele wereld en op een duurzame manier: iedereen mag de kaarten spelen die u aanbiedt.

Je kunt Gunscape downloaden van de eShop voor de Nintendo Switch.