Haak – Eerste 25 minuten

Haak – Eerste 25 minuten

Haak maakte net zijn debuut op Nintendo Switch en de eerste 25 minuten aan gameplay zijn verzorgd door Handheld Players. Het Metroidvania-spel met een einde-van-de-wereld-thema wordt getoond in 25 minuten aan beeldmateriaal.

video
play-rounded-fill

Over Haak

Een post-apocalyptische woestijn

In termen van kunststijl gebruikt HAAK ouderwetse graphics en donkere kleuren om een ​​desolaat tafereel van ruïnes te laten zien, wat past bij de setting van een apocalyptische woestenij en wil spelers naar de toekomst van de eschatologische wereld brengen om dat te voelen gevoel van verlatenheid.

· Responsieve bedieningselementen

We zouden nooit een spel maken dat pijn doet aan je vingers. We geven alleen om ritmes die snelle bewegingen en een goede timing met zich meebrengen.

Het belangrijkste wapen in HAAK is de Energy Hook, die kan worden gebruikt om de omgeving aan te vallen en ermee te communiceren. Dit, samen met de hackvaardigheden van elk personage, geeft de game veel verschillende manieren om te spelen, waardoor het een werkelijk unieke ervaring wordt.

· Hyper-meeslepende omgevingen

HAAK’s unieke visuele stijl, sfeerverlichting, geluidseffecten en soundtrack werken allemaal samen om hypermeeslepende omgevingen te creëren, zoals sombere regenlandschappen, futuristische steden en griezelige ondergrondse installaties die je naar een andere wereld brengen.

Kijk in het onbekende

HAAK heeft veel verborgen zijmissies, hints en plotwendingen. Door de game steeds opnieuw te verkennen, kon je veel leren over het verhaal en de personages op de achtergrond en erachter komen waar de diepere inhoud over ging. Dit zou elk spel fris en niet hetzelfde maken. Ben je er helemaal klaar voor?

Haak is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop als digitale download. U kunt ervoor kiezen om Engels, Japans, Koreaans, Russisch, Vereenvoudigd Chinees of Traditioneel Chinees te spreken.