HARVESTELLA komt 4 November 2022

HARVESTELLA komt 4 November 2022

HARVESTELLA wordt volgens Square Enix wereldwijd uitgebracht op de Nintendo Switch op 4 november 2022.

Het wordt gedefinieerd als een levenssimulatie-RPG waarin spelers middelen verzamelen en communiceren met een reeks individuen terwijl ze leren over hun omgeving.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over HARVESTELLA

Spelers voeden hun gewassen, ontmoeten de stedelingen, verslaan uitdagingen en ontdekken de oorsprong van het universum en de waarheid achter de tragedie langs de weg in een rijke en kleurrijke omgeving.

Het verhaal begint wanneer de speler wakker wordt te midden van ‘Quietus’, een natuurramp die bij elke seizoenswisseling plaatsvindt en al het leven bedreigt.

Functies

Quietus – Een seizoen van overlijden dat optreedt met de wisseling van de seizoenen. Gewassen verdorren en doodsstof verbiedt mensen om zich ooit buiten te wagen. Van Quietus wordt beweerd dat het elk jaar langer en langer meegaat.

Wereld – Spelers kunnen de verschillende steden en kerkers van de wereld verkennen, waaronder “Nemea Town”, waar het hele jaar door kersenbloesems bloeien, “Seaside Town Shatolla”, met een levendige barscene, “Lethe Village”, die vier seizoenen aan prachtige kleuren heeft, en de met sneeuw bedekte ‘Holy Capital Argene’. Spelers moeten een mooie maar uitdagende reis maken om de ‘Seaslight’ te bereiken, de vier enorme kristallen die de seizoenen regelen.

Groenten, granen en fruit kunnen op boerderijen worden verbouwd en voor geld worden vervoerd of worden gebruikt als knutselmateriaal. Ze kunnen ook worden gebruikt om te koken, waar recepten HP kunnen genezen of tijdelijk de statistieken kunnen verhogen, wat essentieel is tijdens avonturen. Thuis zorgen spelers voor hun dieren, waaronder de ronde vogel ‘Cluffowl’, de elegante geit ‘Woolum’ en hun huisdier ‘Totokaku’, wat kan resulteren in leuke cadeaus.

Kameraden – Spelers ontmoeten nieuwe personages zoals ‘Shrika’, een missionaris die op zoek is naar een nieuwe religie, ‘Heine’, een flirterige en prachtige monteur, ‘Asyl’, een afstammeling van de Wind Readers, en ‘Aria’. een mysterieus meisje dat beweert uit de toekomst te komen. Je leert je teamgenoten beter kennen door hun uitdagingen en verschillende manieren van leven aan te gaan.

Gevechten – Om succesvol te zijn, wissel je tijdens gevechten tussen een breed scala aan beroepen, zoals de “Fighter”, die snelle zwaardvaardigheden loslaat, de “Shadow Walker”, die dodelijke slagen geeft met dubbele zwaarden, of de “Magiër” ‘, die gespecialiseerd is in magische aanvallen. Neem het op tegen formidabele tegenstanders door op hun zwakke plekken te mikken en ze vervolgens uit te schakelen met een verwoestende Double Break-aanval.