Headcannon – Sonic Origins is a SEGA-ontwikkeld product

Headcannon – Sonic Origins is a SEGA-ontwikkeld product

Headcannon tweette onlangs: “blij om aan te kondigen dat we met SEGA hebben samengewerkt om Sonic 3 & Knuckles opnieuw te maken voor hun aanstaande Sonic Origins-collectie!”

Het bedrijf zei gisteren echter in een reeks tweets dat de Sonic Origins-compilatie “puur een door SEGA ontwikkeld product” is en dat het bedrijf niet aan de eigenlijke collectie heeft gewerkt. Headcannon daarentegen staat bekend om het maken van de Retro Engine-versies van Sonic 3 en Knuckles. Headcannon zei in een reeks tweets dat ze “gecontracteerd waren om een ​​Retro Engine-versie van S3&K te produceren als een apart project van Sega’s Sonic Origins.”

Hoewel het een beetje onduidelijk is, lijkt het erop dat de eigen ontwikkelingsteams van SEGA de Retro Engine hebben overgenomen en naar eigen wens hebben aangepast, terwijl Headcannon zeker een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling ervan.

Over Sonic Origins

Sonic Origins remastert de iconische verzamelde avonturen van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD! Van de klassieke Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je racet door het geheugen om de duivelse plannen van Doctor Robotnik te stoppen in glanzende high definition! Deze nieuwste update voegt nieuwe regio’s toe om te verkennen, nieuwe animaties en een volledig nieuwe jubileummodus!

Pre-order en ontvang de Start Dash-bundel, inclusief 100 bonusmunten in-game cash, de nieuwe Mirror-modus en de mogelijkheid om je playthrough te personaliseren met Letterbox-achtergronden met een thema.

  • De klassieker opnieuw definiëren
    • Ontdek de originele Sonic-games in hoge kwaliteit, inclusief gloednieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke titel!
  • Ontgrendelbare items zijn toegevoegd.
    • Als je doelen voltooit en munten verzamelt, krijg je toegang tot meer materiaal, uitdagingen en speciale podia in het hele museum.
  • Verjaardag en klassieke modus
    • Kies tussen de klassieke modus, met de oorspronkelijke resolutie van de game en beperkte levens, en de nieuwe jubileummodus, met onbeperkte levens en een herziene resolutie op volledig scherm.