Heaven Dust 2 komt deze week uit

Heaven Dust 2 komt deze week uit

Heaven Dust is in februari 2020 uitgebracht voor Nintendo Switch en nu hebben uitgever indienova en ontwikkelaar One Gruel Studio een vervolg aangekondigd, Heaven Dust 2. Het wordt uitgebracht op 6 januari 2022, volgens een eShop-vermelding.

video
play-rounded-fill

Over Heaven Dust

Na een persconferentie vindt er een virale epidemie plaats in het geheimzinnige First Research Center.

Ondertussen ontwaakt Steve uit zijn cryogene capsule diep in de faciliteit.

Hij zit weer opgesloten in een helse hel, omringd door zombies.

Zelfs als de vreselijke realiteit nadert, moet hij zich een weg naar buiten vechten…

  • Verkenning, actie, puzzels en hulpbronnenbeheer zijn allemaal inbegrepen in dit klassieke survival-horrorspel. Verbeterde productiewaarde: betere beelden en effecten bieden gamers van de vorige game een geheel nieuwe ervaring. Bereid je voor op een 10-uur durende excursie met het dubbele van de inhoud van het originele spel!
  • Om problemen op te lossen, verzamel en mix je verschillende dingen. Upgrade uw voorraad. Wapens nemen geen ruimte meer in beslag. Vechtsysteem dat gevorderd is: vecht je een weg naar buiten met een mes, machinepistool, jachtgeweer en granaten. Pas je wapens aan en upgrade ze naar hun maximale potentieel. Om verschillende vijanden tegen te gaan, kies je een wapen, organiseer je je strategie, zoek naar hun zwakke plekken en schakel hun verdediging uit. Afgezien van conventionele zombies, was een hele reeks gemuteerde wezens de strijd aangegaan: een zwaar gepantserde Bone Fiend, een regeneratieve Blood Fiend en een naderende boomlad. En natuurlijk zijn er spectaculaire eindbaasgevechten.
  • Het verhaal is interessant en de mentale puzzels zijn vermakelijk. Spelers moeten een definitieve beslissing nemen: er wachten twee alternatieve eindes op je als je een van de twee ontsnappingspaden kiest.
  • Je kunt kiezen tussen de modi Casual, Normal en Expert, die geschikt zijn voor alle gamers.

In de Nintendo Switch eShop kost Heaven Dust 2 $ 14,99. Er is momenteel echter een pre-orderkorting beschikbaar, waardoor de prijs daalt tot $ 13,49.

Ad