Hellboy: Web Of Wyrd aangekondigd

Hellboy: Web Of Wyrd aangekondigd

Tijdens de Game Awards 2022 onthulden de uitgever Good Shepherd Entertainment en de ontwikkelaar Upstream Arcade een gloednieuwe videogame met Hellboy-thema die beschikbaar zou zijn op de Nintendo Switch als evenals andere spelsystemen.

De titel van het spel is Hellboy: Web Of Wyrd, en er wordt gezegd dat het een “roguelite actie-avonturenspel” is. Het speelt de titulaire paranormale onderzoeker terwijl hij vecht tegen een aantal bizarre wezens en monsters die in het raadselachtige Butterfly House wonen. Het is nog niet bekend wanneer de game beschikbaar zal zijn.

video
play-rounded-fill

Over Hellboy: Web Of Wyrd

Roguelite actie-avontuur.

Hellboy: Web of Wyrd is een third-person roguelite actie-avonturengame met een origineel plot dat is ontwikkeld in samenwerking met Dark Horse Comics en schrijver Nike Nignola.

Een originele ervaring in Hellboy-stijl

Hellboy: Web of Wyrd is een origineel verhaal dat is ontwikkeld door Upstream Arcade. Het verhaal is geproduceerd in samenwerking met Dark Horse Comics en Hellboy-auteur Mike Mignola. Deze roguelike actie-avonturengame biedt meedogenloze man-tegen-man-gevechten tussen angstaanjagende tegenstanders. In dezelfde lijn als de strips, neemt de videogame Hellboy mee op een reeks avonturen die totaal van elkaar verschillen. Ondanks het feit dat elk van deze verhalen op zichzelf kan worden gelezen, zijn ze allemaal met elkaar verbonden door de raadselachtige erfenis van The Butterfly House.

Het echte account

Het Vlinderhuis, in 1962 gebouwd door de occultist Pasquale Deneveaux, is meer dan alleen een woning; het is eerder een deuropening. De gedraaide hoeken en niet-Euclidische geometrie zijn gebouwd met één sinister doel voor ogen: toegangen creëren tot een angstaanjagende maar intrigerende wereld die bekend staat als The Wyrd.

Twintig jaar later wordt een agent van het Bureau voor Paranormaal Onderzoek en Defensie op verkenningsmissie naar het landhuis gestuurd, waarna hij spoorloos verdwijnt. Het is aan jou, Hellboy, en je team van Bureau-agenten om de mysteries van The Butterfly House te ontdekken en je verloren collega te lokaliseren.

Tijdens het onderzoek krijg je de kans om naar fascinerende en bizarre bestaansgebieden te reizen die vastzitten in The Wyrd. Elk van deze vliegtuigen is de thuisbasis van formidabele wezens, godvormen die zijn vergeten, prachtige rijkdommen en krachtige geheimen. Wees echter op uw hoede, want de verste delen van The Wyrd zijn de thuisbasis van een oeroud kwaad dat al eeuwenlang sluimert en nu heel graag wil ontsnappen.

Belangrijkste kenmerken

Art Style is een grafische stijl die doet denken aan de originele art-stijl van de strips en elk moment van de game doet lijken – en voelen – alsof het rechtstreeks uit de stripboeken is gerukt. Art Style is een grafische stijl die de originele art-stijl van de strips nabootst.

Combat is een uniek roguelike actie-avontuur met een grote nadruk op de gevechten. Vecht tegen een breed scala aan vijanden die steeds angstaanjagender worden door krachtige aanvallen van dichtbij en van lange afstand aan elkaar te koppelen.

Avontuur is een verhaal dat trouw is aan de geest van de strips, en het verbindt meerdere afzonderlijke verhalen om één samenhangende ervaring te creëren die Hellboy is.