Hi-Rez Studios President – Eist dat Sony cross play mogelijk maakt

Hi-Rez Studios President – Eist dat Sony cross play mogelijk maakt

Vorig jaar, na druk vanuit meerdere invalshoeken, in de vorm van zowel gamers als investeerders, werd Sony gedwongen om de PlayStation Cross-Play Beta te kickstarten.

PlayStation Cross-Play Beta is een programma dat platformonafhankelijk spelen voor een beperkt aantal PS4-titels met Nintendo Switch en andere platforms mogelijk maakt.

2019 – Nog steeds een probleem

Het is al een aantal maanden geleden dat Fortnite en Rocket League cross-platform play hebben ingeschakeld op de PS4. Maar veel andere titels die zeker zouden profiteren van het feit dat crossplay wordt ingeschakeld, missen nog steeds de functie.

Dit heeft bij veel ontwikkelaars tot verontwaardiging geleid.

Hi-Rez Studios President Stewart Chisam heeft Sony openlijk geroepen om “stop met het spelen van favorieten” en cross platform-play voor SMITE en Paladins beschikbaar te maken, welke beide op Nintendo Switch vertegenwoordigd zijn.

Laten we hopen dat Sony moeite doet in de vorm van een uitbreiding van PlayStation Cross-Play zodat deze  uit beta zoals zij het noemen kan komen. Zodat anderen ook van cross platform play  kunnen genieten. Wij als gamers, ontwikkelaars en mogelijke investeerders wachten op je Sony, tik tak, tik tak!!