Hogwarts Legacy – (Nog) geen DLC plannen

Hogwarts Legacy – (Nog) geen DLC plannen

Er zijn veel games die uiteindelijk downloadbare content krijgen, maar het lijkt erop dat Hogwarts Legacy daar niet een van zal zijn. Er zijn geen plannen om nieuw materiaal aan de game toe te voegen, althans niet meteen.

DLC plannen

Alan Tew, de regisseur van de Hogwarts Legacy-videogame, vertelde IGN dat “we nogal koppig zijn geweest om [Hogwarts Legacy] tot leven te brengen”, en dat er daarom momenteel geen plannen zijn voor downloadbare content ( DLC). Hoewel het mogelijk is dat plannen in de toekomst worden gewijzigd, moeten fans niet verwachten dat er nog meer aan de game wordt toegevoegd dan wat er op dit moment al in zit.

Deze week was het eerste debuut van Hogwarts Legacy op een select aantal platforms, maar de verwachting is dat er later in het jaar meer consoles in de strijd zullen komen. De Switch-console is de laatste die beschikbaar komt en de releasedatum is momenteel vastgesteld op 25 juli.

Zoals sommigen van jullie zich misschien herinneren, zou Hogwarts Legacy eigenlijk rond de tijd van de laatste feestdag uitkomen. Maar om “de best mogelijke game-ervaring te bieden”, werd de releasedatum van de game verschoven.

Over Hogwarts Legacy

De wereld van Harry Potter komt tot leven in de rollenspelvideogame Hogwarts Legacy, een actie-RPG in een open wereld met een meeslepende ervaring. Voel hoe het was om voor het eerst naar Hogwarts in de negentiende eeuw te gaan. Je personage uit de tovenaarswereld is een student die in het bezit is van het antwoord op een eeuwenoud mysterie dat een gevaar vormt voor de hele tovenaarswereld. Je bent nu in staat om de situatie onder controle te krijgen en jezelf in het middelpunt van je eigen spannende reis door het tovenaarsrijk te plaatsen. Wat je achterlaat, is geheel aan jou.

Ontdek een wijd open universum.

Je staat op het punt de tovenaarswereld binnen te gaan. Je bent vrij om je te verplaatsen op Hogwarts, Hogsmeade, het Verboden Bos en de regio Overland eromheen.

Je kunt elke soort heks of tovenaar worden die je maar wilt

Tijdens je reizen moet je spreuken en drankjes bestuderen, planten kweken en voor magische wezens zorgen. Om de heks of tovenaar te worden die je zelf denkt te zijn, moet je eerst aan een huis worden toegewezen, dan connecties cultiveren en als laatste je talenten perfectioneren.

Beleef een spannende nieuwe reis in de tovenaarswereld

Ontdek een lang verloren gewaand geheim over de tovenaarswereld door terug in de tijd te reizen naar een tijdperk dat nog niet goed is onderzocht. Terwijl je het opneemt tegen een angstaanjagende vijand die het lot van het tovenaarsrijk in gevaar brengt, ga je de strijd aan met trollen, duistere tovenaars, kobolden en andere monsters.