Hokko Life – Eerste 41 minuten

Hokko Life – Eerste 41 minuten

Nadat Hokko Life uitkwam voor de Nintendo Switch, zijn er nieuwe manieren om te spelen ontstaan. Handheld-spelers hebben ons beeldmateriaal gegeven dat 41 minuten duurt.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Hokko Life

Stap uit de trein in de stad Hokko en voel je thuis.

Help dit rustige dorp om het charmante stadje te worden waar iedereen van houdt. Het is aan jou om, met hamer en penseel in de hand, huizen te ontwerpen, bouwen en inrichten voor al je nieuwe vrienden.

Probeer nieuwe dingen! Ga aan de slag in de stoffige oude werkplaats en laat je fantasie de vrije loop!

Je kunt dingen maken van materialen en ze samenstellen op elke manier die je wilt om nieuwe en coole meubels en andere dingen voor je stad te maken. Verzamel bloemen, meng verf en gebruik ze om patronen te maken voor behang, vloeren en zelfs kleding.

Wil je een set stedelijk-industrieel meubilair maken of misschien een set bloemig, helder behang? Met de hele werkplaats tot je beschikking, ben je vrij om een ​​stad te maken waar je dorpelingen dol op zullen zijn.

Kenmerken

  • CRAFT: Ga naar het bos of de verlaten mijn om grondstoffen te hakken, te delven en te graven. Breng wat je hebt gevonden terug naar de stad en maak er dingen van die je kunt gebruiken om je eigen ontwerpen te maken.
  • ONTWERP: verzamel je benodigdheden en ga naar de werkplaats om elk item in het spel je eigen draai te geven. Gebruik de designtafel om je eigen meubels te maken door verschillende vormen en materialen te combineren in een eenvoudige maar krachtige editor.
  • SCHILDEREN: trek je schort aan, pak je penselen en breng wat kleur aan op de muur. Je kunt behang, vloeren en zelfs T-shirts maken voor jou en de dorpelingen om te dragen. Laat iedereen in de stad iets dragen dat jij hebt gemaakt.
  • BOUW: Vraag de plaatselijke bouwer om hulp en begin met het bouwen van de stad. Je kunt gebouwen neerzetten waar je maar wilt en ze klaar maken voor mensen om in te trekken.
  • VERSIERER: je kunt de binnen- en buitenkant van elk huis veranderen, ontwerpen kiezen en meubels plaatsen om een ​​huis te maken waar je nieuwe vrienden dol op zullen zijn.
  • BOERDERIJ: Je kunt op elk stuk land groenten en andere planten verbouwen. Gebruik je groene vingers om de beste gewassen te telen en te verkopen.
  • VIS: breng een rustige ochtend door met vissen op een van de vele visplekken van Hokko en voeg toe aan je viscollectie. Vissen hebben verschillende gewoonten, dus je zult moeten veranderen hoe je ze vangt. Wanneer je ze binnenhaalt, zal elk zijn eigen uitdaging vormen.
  • BUG HUNT: Bugs zijn overal in de wereld van Hokko, en je kunt ze vangen om aan je verzameling toe te voegen. Houd echter een oogje in het zeil, want je weet maar nooit wat er in die struik verstopt zit!

Op Nintendo Switch kun je Hokko Life in een doos of online kopen. Er zijn vertalingen voor Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Traditioneel Chinees.