Homebrew – Geanimeerde thema’s zijn nu een ding

Homebrew – Geanimeerde thema’s zijn nu een ding

De homebrew-gemeenschap van Nintendo Switch is druk bezig geweest met het werken aan iets dat de laatste tijd meer met thema’s te maken heeft, en ze hebben iets gemaakt dat Nintendo nog niet gedaan heeft.

De allereerste blik op volledig geanimeerde aangepaste thema’s is hier, iets wat je waarschijnlijk niet echt zult doen zien gebeuren met de officiële thema’s op Nintendo Switch voor een lange lange tijd. We durven zelfs te zeggen dat de thema opties van de Nintendo Switch niet echt veranderd zijn in meer dan 2 jaar.

Wat kan je zoal verwachten?

video
play-rounded-fill

Voorbeelden zijn draaiende pictogrammen, volledig geanimeerde knoppen en meer. Ik zeg niet dat ik het bovenstaande zou willen, maar … Ik zou echt graag wat meer thema-opties op de Nintendo Switch willen hebben.

Houd in gedachten

Aangezien dit altijd een aangepaste Nintendo Switch vereist wat vaak zal leiden tot enige vorm van piracy zal NintendoReporters nooit ingaan op hoe je dit voor elkaar krijgt. Maar dat neemt niet weg dat we ontwikkelingen op dit gebied niet toejuichen. Misschien dat het Nintendo ook aan het denken zet!