Hori Split Pad Compact bevestigd

Hori Split Pad Compact bevestigd

Vermeldingen van retailers laten zien dat HORI de Switch Split Pad Compact naar het westen zal brengen.

De randapparatuur, die in Japan de Split Pad Fit wordt genoemd, is zojuist aangekondigd voor het land en zal deze maand in verschillende ontwerpen verschijnen. Het is een bijgewerkte versie van de Split Pad Pro en het doel is om “het gevoel te geven van een controller op ware grootte wanneer je hem in je hand houdt”. Er zijn analoge sticks van volledige grootte en een d-pad, evenals turbofuncties en achterste knoppen die kunnen worden ingesteld om verschillende dingen te doen. We ondersteunen geen bewegingsbediening, HD Rumble, NFC of de IR-camera.

video
play-rounded-fill

Niet alle versies?

Tot nu toe heeft het westen alleen de lichtgrijze x gele en abrikoosrode ontwerpen bevestigd. Er komen nog een paar kleuren en twee speciale Pokemon-ontwerpen voor Japan. Hier vindt u meer informatie, inclusief nieuws over pre-orders voor import.

We weten dat het op 4 november 2022 uitkomt. Ook uit Japan komen de ontwerpen voor Pikachu, Mimikyu en Gengar. Last but not least zijn er nog twee ontwerpen getoond: Pikachu met Charizard en Pikachu met Lucario.