Hyrule Warriors: Age of Calamity – 4 miljoen exemplaren verkocht

Hyrule Warriors: Age of Calamity – 4 miljoen exemplaren verkocht

Hyrule Warriors: Age of Calamity, een musou-game gebaseerd op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, heeft volgens Koei Tecmo wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht. Het uitgangspunt van de game was een proloog op de bestverkochte Zelda-game voor Nintendo Switch en Wii U, dus het werd gegarandeerd een hit. Het totaal omvat zowel harde als digitale exemplaren die zijn gekocht via de Nintendo eShop.

Over Hyrule Warriors: Age of Calamity

In Hyrule Warriors: Age of Calamity voor Nintendo Switch duik je in het verleden van Hyrule en vecht je om het koninkrijk van de ondergang te redden!

Hyrule Warriors: Age of Calamity creëert een unieke en spannende ervaring door actievolle gameplay te combineren met de weelderige landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Het lot van Hyrule hangt een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild op het spel. Breng je legers naar het slagveld en neem het vervolgens op tegen Calamity Ganon in het laatste gevecht om te overleven.

De uitbreidingspas voor Hyrule Warriors: Age of Calamity is nu beschikbaar en bevat twee extra uitbreidingen die sindsdien zijn gepubliceerd.