Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Golf 1 DLC beschikbaar

Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Golf 1 DLC beschikbaar

Nintendo heeft onlangs de eerste golf DLC van Hyrule Warriors: Age Of Calamity Expansion Pass uitgebracht;

video
play-rounded-fill

Breid je avontuur uit met Hyrule Warriors: Age of Calamity DLC

Nieuw toegevoegde personages, levels en meer zijn onderweg naar de game Hyrule Warriors: Age of Calamity. Door de Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass DLC te kopen, krijg je toegang tot twee golven van downloadbare content zodra ze uitkomen.

U hoeft niet lang te wachten om aan de slag te gaan: de eerste golf is beschikbaar!

Dit is wat je kunt verwachten van elke DLC-golf – en wanneer!

Golf 1: Pulse of the Ancients

Beschikbaar – De uitbreidingspas begint met een uitgebreide selectie, nieuw toegevoegde wapentypen en een aantal uitdagende vijanden. Kom langs bij het Royal Ancient Tech Lab om jezelf te testen met nieuwe uitdagingen die wapens en handige functies ontgrendelen.

Domineer vervolgens het slagveld als de nieuwe speelbare Battle-Tested Guardian of probeer de toegevoegde wapentypen: de Flail for Link en Master Cycle for Zelda. Deze nieuwe gevechtsstijlen zullen van pas komen in de nieuwe Apocalyptic moeilijkheidsgraad en tegen toegevoegde vijanden zoals de bommenwerpende Moblin en een Giant Chuchu.

Golf 2: Guardian of Remembrance

Beschikbaar in november 2021 – Deze golf brengt nieuwe personagevignetten, toegevoegde levels, een uitgebreide selectie en nieuwe gevechtsvaardigheden voor bestaande personages.

Aankoopbonus

Als je de uitbreidingspas koopt, krijg je ook toegang tot het Prototype Ancient Sword en Prototype Ancient-uitrusting die Link kan dragen.

Volledige versie van de game vereist om DLC te gebruiken. Afzonderlijk verkocht.