Imp of the Sun – Eerste 22 minuten

Imp of the Sun – Eerste 22 minuten

De Nintendo Switch-versie van Imp of the Sun is uitgebracht en we hebben nu veel meer gameplay dankzij Handheld Players. Bekijk hieronder de eerste 22 minuten aan beeldmateriaal;

video
play-rounded-fill

Over Imp of the Sun

Imp of the Sun is een niet-lineaire 2D-actieplatformgame die zich afspeelt in een prachtig Peruaans geïnspireerd landschap, van de oogverblindende toppen van de Andes-hooglanden tot de dichte Amazone-bossen en meer.

Nin, een Imp geboren uit de stervende vonk van de zon, gaat op een zoektocht om de Vier Hoeders te bevechten en de kracht van de zon te herstellen, om een ​​einde te maken aan de Eeuwige Eclipse voordat de wereld in duisternis wordt gedompeld.

Maak een einde aan de Eeuwige Verduistering.

Het leven kan niet doorgaan zonder de kracht van de zon, die jaren geleden door de Four Keepers werd gestolen en in de verste uithoeken van het rijk werd bewaard. De zon creëert Nin met zijn vervagende vonk en stuurt hem op een zoektocht om het evenwicht van het rijk te herstellen en het licht terug te brengen.

Maak gebruik van je innerlijke vuur.

Als zonnewezen heb je de kracht van de zonnevlam binnen handbereik. Terwijl je door het Sun’s Empire reist om tegen de Four Keepers te vechten, verbeter je je vaardigheden in vereenvoudigde gameplay die is ontwikkeld voor vloeiende bewegingen en op combo’s gebaseerde gevechten, en ontgrendel je nieuwe krachten om krachtiger te worden.

Een wereld geïnspireerd door de Peruaanse cultuur

Ontdek de vier hoeken van het rijk, van de schitterende toppen van het Andesgebergte en weelderige Amazone-regenwouden tot droge, verzengende woestijnen en de donkere diepten van de afgrond. Elk terrein en wezen is nauwgezet met de hand getekend en minutieus geconstrueerd, een eerbetoon aan de beschavingen die ooit Peru bewoonden en domineerden.

Onderzoeken, verzamelen en leren

Onze voorouders hielden hun geschiedenis bij met behulp van ‘Quipus’-artefacten. Verzamel Quipus om het verhaal van de Eeuwige Eclipse te leren kennen en ontdek unieke verborgen goederen geïnspireerd door Andes-antiquiteiten. Verken het Sun’s Empire en neem het op tegen unieke, straffende bazen in elke gewenste volgorde, elk met hun eigen ingewikkelde mechanica en achtergrondverhalen.

  • Uniek grafisch ontwerp en muziek met Peruaanse invloeden, geïnspireerd op echte overblijfselen van de Andes-cultuur. – Gestroomlijnde gameplay bedoeld voor vloeiende bewegingen en op combo’s gebaseerde gevechten. In welke volgorde je ook wilt, neem het op tegen vijf verschillende en strenge eindbazen, elk met zijn eigen ingewikkelde mechanica en verhaal.
  • Spelers krijgen meer kracht als ze leren om beter om te gaan met de Imp en zijn capaciteiten, en om het terrein te doorkruisen.
  • Imp of the Sun is ontworpen om keer op keer te worden gespeeld, en spelers kunnen onderweg zelfs snelkoppelingen ontdekken.
  • Speel de Eclipse-modus voor een ware onderdompeling in een somber rijk, met alle regio’s verborgen in totale duisternis totdat de Imp in staat is om ze te verkennen.

In de Nintendo Switch eShop is Imp of the Sun te koop. Er zijn taalkeuzes in het Engels, Japans, Spaans, Portugees, Frans, Duits, Russisch, Chinees (vereenvoudigd) en Chinees (traditioneel).

Ad