Indie World Showcase – April 2023 samenvatting

Indie World Showcase – April 2023 samenvatting

De Indie World Showcase die plaatsvond in april 2023 is succesvol afgerond en Nintendo heeft een persverklaring afgegeven waarin alle recente ontwikkelingen in de branche worden samengevat. In totaal waren er meer dan 20 titels uitgelicht.

video
play-rounded-fill

Indie World Showcase – April 2023

Nintendo heeft een gloednieuwe Indie World Showcase geïntroduceerd, met een line-up van meer dan 20 onafhankelijke videogames die in 2023 en daarna beschikbaar zullen zijn om te spelen op het Nintendo Switch-systeem. De aankondiging van Blasphemous 2, gecombineerd met het debuut van de eerste trailer van de game en de bevestiging dat de release in de zomer van 2023 zou plaatsvinden, was een van de vele hoogtepunten van de presentatie. Tijdens de presentatie werd ook aangekondigd dat het komische rollenspel Shadows Over Loathing, dat tot de rand gevuld is met gangsters, monsters en geheimen, later vandaag zijn weg naar de Nintendo eShop zou vinden.

Andere games die werden vertoond, waren onder meer Mineko’s Night Market, een avonturen-sim over een nieuwsgierig meisje dat haar levendige nieuwe huis verkent aan de voet van de berg Fugu, die op 26 september wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch; My Time at Sandrock, het boeiende vervolg op My Time at Portia, dat deze zomer verschijnt; en de gratis Relics of the Old Faith-update voor Cult of the Lamb, die op 24 april wordt gelanceerd en nieuwe uitdagingen, vijanden en manieren zal bevatten om ongelovig te blijven.

“Het is een waar genoegen”, zegt Steve Singer, Senior Vice President of Publisher and Developer Relations van Nintendo of America. “Het is een waar genoegen om deze verbluffende hoeveelheid creativiteit van de indie-ontwikkelingsgemeenschap te zien.” “Met de nieuwste, gevarieerde line-up van onafhankelijke games die vandaag worden getoond, kunnen spelers Nintendo Switch-games vinden waarmee ze ver van huis kunnen reizen, terwijl ze toch kunnen spelen in het comfort van hun eigen huis of waar ze maar willen spelen,” Bezoek de volgende URL om de volledige Indie World Showcase te zien: https://www.nintendo.com/indie-world/</a >

Gepromote games

De productie van Meowza Games en Humble Games van Mineko’s Night Market omvat het volgende: Je speelt het innemende karakter van Mineko in dit verhalende avonturenspel, waarin je de kans krijgt om verschillende beroepen uit te oefenen, vrienden te maken met de locals en creëer een assortiment snuisterijen voor de wekelijkse avondmarkt. Er is een overvloed aan activiteiten te doen, zoals deelnemen aan optochten en kattenraces, maar ook optredens geven op het podium. Als je het niet kunt laten om de jeuk van de ontdekkingsreiziger te krijgen, verbergt het eiland talloze mysteries die je moet ontcijferen en raadsels die je moet ontrafelen. Bezoek Mineko’s Night Market, die op 26 september zijn deuren opent voor de Nintendo Switch.

Pathea Games en PM Studios zijn de ontwikkelaars van My Time at Sandrock. In het tweede deel van de My Time at Portia-serie moet je een post-apocalyptisch woestijndorp terugbrengen naar zijn vroegere pracht. Dit wordt bereikt via een meeslepende plot met honderden personages en zijmissies. Je zult middelen moeten verwerven om machines in elkaar te zetten en een vervallen werkplaats om te toveren in een faciliteit die er tiptop uitziet. Waarom verken je niet enkele oude ruïnes en zoek je naar artefacten om mee naar huis te nemen? Of waarom stel je jezelf niet voor aan de lokale bevolking en begin je een paar gesprekken? Omdat de monsters graag in deze stad rondhangen, moet je ze in gevechten van dichtbij betrekken. Als je de hoofdgame koopt, krijg je bovendien toegang tot een aparte online* multiplayer-versie van de game wanneer de game wordt uitgebracht. Hierdoor kunnen jij en je vrienden samenwerken om Sandrock tot een succes te maken. Deze zomer komt My Time at Sandrock beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach is een survival-horror-videogame ontwikkeld door Steel Wool Studios en uitgegeven door ScottGames. Je speelt de rol van Gregory, een klein kind dat de nacht heeft doorgebracht opgesloten in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex, in de meest recente versie van de enge spellen die geschikt zijn voor het hele gezin. Gregory moet ontsnappen aan de bijna onstuitbare jacht op opnieuw uitgevonden personages uit Five Nights at Freddy’s, evenals aan nieuwe gruwelijke gevaren, met de hulp van Freddy Fazbear zelf. Later vandaag kun je Five Nights at Freddy’s: Security Breach kopen.

Shadows Over Loathing is een videogame ontwikkeld en uitgegeven door Asymmetric Games LLC. Shadows Over Loathing is een komisch rollenspel (RPG) dat zich afspeelt in dezelfde wereld als West of Loathing, maar zich afspeelt in de jaren 1920. Het spel zit vol met stokfiguren en andere belachelijke elementen. Verken een enorm zwart-wit universum bevolkt met intelligente wiskunde, pratende kikkers en eldritch-wezens terwijl je je een weg baant door het spel. Er zijn ook een groot aantal banen die kunnen worden gespeeld, variërend van een jazzagent zijn en de wrongel van het universum in je handen dragen tot een kaastovenaar zijn en marcheren op het ritme van je eigen sluwe complotten. Later vandaag zal de digitale editie van Shadows Over Loathing beschikbaar zijn voor aankoop op het Nintendo Switch-systeem. Binnenkort zal een grote verscheidenheid aan winkels pre-orders aannemen voor de fysieke versie van de game, en de verzending van die bestellingen zal in de herfst beginnen.

OXENFREE II: Lost Signals is beschikbaar op Netflix en is geproduceerd door Night School Studio. Riley reist vijf jaar na de gebeurtenissen van OXENFREE terug naar Camena, haar thuisland, om onderzoek te doen naar vreemde elektromagnetische golven. U kunt met bovennatuurlijke wezens spreken en invloed uitoefenen op de wereld om u heen door de radio af te stemmen op de juiste frequentie. Wees ook op je hoede voor een mysterieuze sekte die mogelijk probeert een doorgang te openen die de realiteit verbuigt. Gebruik het nieuwe walkietalkie-chatsysteem om in contact te komen met anderen in de omgeving terwijl u op pad bent om de stad te bezoeken. Jouw beslissingen hebben niet alleen effect op Riley’s groei, maar ook op de connecties die ze heeft en het verhaal zelf. OXENFREE II: Lost Signals wordt op 12 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch, dus zorg dat je erbij bent. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store accepteren nu vooruitbestellingen voor het product.

Het Monster Couch-spel Quilts & Cats of Calico, aangepast aan het populaire tafelspel Calico, daagt spelers uit om de “spin-fect” quilt te maken door stukken stof met een patroon aan elkaar te plakken. Schik de stukken op het bord en naai de knopen aan elkaar om punten te verzamelen en schattige poesjes te lokken. Daarom is het belangrijk om je eigen kenmerkende stiktechniek te ontwikkelen om een ​​bekwaam quilter te worden. Je kunt ook wat tijd besteden aan het aanpassen van je katjes om ze een pootachtig mooi uiterlijk te geven. Dit kan worden gedaan door enige tijd te nemen. Doe mee aan lokale** en online* multiplayer met maar liefst drie van je beste vrienden, speel in klassementswedstrijden tegen andere online spelers of test je vaardigheden in wekelijkse uitdagingen. Komende herfst zullen Quilts en Cats of Calico te koop zijn op het Nintendo Switch-platform.

Een klein stukje naar links De functie Kasten en laden verscheen voor het eerst in Max Inferno en Secret Mode: A Little to the Left heeft een betaald downloadbaar inhoudspakket genaamd Kasten en lades dat meer puzzels bevat. Je ontdekt een wereld van krappe ruimtes, verborgen compartimenten en onverwachte snuisterijen en snuisterijen die in elke lade zijn weggestopt terwijl je je een weg baant door 25 geheel nieuwe puzzels. Deze DLC, die in juni van dit jaar beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch, wordt ook geleverd met een aantal charmante nieuwe illustraties en situaties om door te nemen.

Teslagrad 2 en Teslagrad De volgende titels zijn geremasterd van Rain Games en Modus Games: Leer de kracht van elektromagnetische krachten te benutten om puzzels op te lossen op basis van fysica en navigeer door locaties die geïnspireerd zijn op Scandinavië. Er zijn echter tal van gevaren in deze regio, want angstaanjagende monsters staan ​​op je pad. Beheers de kunstvorm Teslamancy en versla je vijanden om toegang te krijgen tot nieuwe regio’s om te verkennen. Bovendien, wanneer de Teslagrad Power Pack Edition, die beide games bevat, later vandaag wordt uitgebracht voor het Nintendo Switch-platform, krijgen spelers de kans om een ​​geremasterde versie van de originele Teslagrad-game te spelen, die verbeterde graphics heeft en 10 extra moeilijkheidsgraden. Bovendien kunnen Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered later vandaag afzonderlijk worden gekocht.

Het Shovel Knight Pocket Dungeon Puzzler’s Pack van Vine & Yacht Club Games bevat het volgende: Gratis downloadbare content (DLC) voor het Shovel Knight Pocket Dungeon-spel genaamd Puzzler’s Pack bevat meer roguelike puzzelgameplay. Verken het kasteel als een van de twee nieuwe speelbare personages, stel je puzzelvaardigheden op de proef met de nieuwe Quandary Challenges en probeer je weg te vinden door de doolhofachtige gangen van Castle Quandary. Je kunt ook een bezoek brengen aan Mr. Hat, die meer dan 20 hoeden verkoopt die in het spel kunnen worden gebruikt om runs aan te passen, of langs Chester’s Shop gaan om coole nieuwe relikwieën op te halen. Deze downloadbare content komt ergens in het voorjaar beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Temple of the Sacred Lamb Massive Monster en Devolver Digital presenteren met trots Relics of the Old Faith, waaronder: Met deze gratis upgrade naar het spel Cult of the Lamb kun je de omvang van je kudde vergroten. extra versies van de vier voogd-bisschoppen zijn gestationeerd in de opnieuw ontworpen kerkers om te waken over de tientallen extra artefacten, relikwieën en vijanden die zijn toegevoegd. Als je met je buit terugkeert naar de sekte, word je beloond met nieuwe missies, volgers en gebouwen om te ontwikkelen, evenals nieuwe volgers en structuren om te rekruteren. En nadat je de campagne hebt voltooid, kun je je moed op de proef stellen met de nieuwe spelmodi ‘Permadeath’, ‘Gauntlet’ en ‘Boss Rush’. Op 24 april is Relics of the Old Faith te koop op de Nintendo Switch.

Blasphemous 2, ontwikkeld door The Game Kitchen en Team 17, bevat het volgende: Aan alle afgematte en gebroken harten: in dit vervolg op de angstaanjagend vermakelijke hack-and-slash-platformgame Blasphemous, heb je de gelegenheid om The Penitent One te blijven volgen terwijl hij door een vreemd land vol verschrikkingen reist. Verken een sombere omgeving die trouw is aan het originele spel in termen van op vaardigheden gebaseerde gevechten en uitdagende platformfuncties. Deze versie van het spel verbetert echter de karakteristieke pixelart-esthetiek en de verscheidenheid aan vaardigheden die voor de speler beschikbaar zijn. Komende zomer kun je een oordeel vellen over een Nintendo Switch-game die voortgangsmechanismen, door spelers aanpasbare builds en een uitgebreide reeks bewegingen biedt.

ANIMAL WELL, beschikbaar via Bigmode en Shared Memory: in dit korrelige universum vol sfeer ga je op zoek naar rijkdom terwijl je steeds meer van de omringende omgeving ontdekt. Het is helemaal aan jou om te beslissen waar je naartoe gaat. Er leven hier veel fascinerende soorten, maar je moet voorzichtig zijn, want sommige kunnen gevaarlijk zijn. Alle voorwerpen die je hebt verzameld, kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld om je in staat te stellen haastig te vertrekken of zelfs om vriendelijke dieren te rekruteren om je te helpen in tijden van nood. Er valt veel te ontdekken, dus gebruik je vindingrijkheid en de spullen die je hebt om te zien wat je kunt vinden. ANIMAL WELL, dat deze winter beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch, zal zowel je moed als je gevoel voor verwondering op de proef stellen.

Rift of the NecroDancer is een spel dat is gemaakt door Tic Toc Games en Brace Yourself Games. Beweeg op het ritme van een frisse muzikale kijk op lane-based combat in deze uitloper van Crypt of the NecroDancer. Het spel is een voortzetting van Crypt of the NecroDancer. Je wordt aangevallen door monsters, maar je kunt ze uitschakelen door correct te reageren op de instructies die op het scherm verschijnen. Elk van hen heeft een uniek bewegingspatroon en sommige hebben talloze aanvallen nodig om te worden verslagen. Je kunt uitkijken naar baasgevechten waar je echt van gaat genieten, evenals een unieke minigame om te spelen voor elk van de vijf verschillende karakterbogen in de game. Rift of the NecroDancer komt later dit jaar beschikbaar voor de Nintendo Switch, dus zorg ervoor dat je het ritme erin houdt!

Plate up ! is een roguelike managementsimulatiespel ontwikkeld door It’s Happening en Yogscast Games. In deze game bouw, decoreer en automatiseer je het restaurant van je dromen binnen de context van de game. PlateUp! heeft een groot aantal hongerige klanten die maaltijden willen tegen razendsnelle tarieven. Om ervoor te zorgen dat uw klanten tevreden zijn, moet u de leiding hebben over zowel de achterkant als de voorkant van het huis. Aan het einde van elke willekeurig gegenereerde dienst heb je de mogelijkheid om extra hightech-apparatuur te krijgen, zoals turbo-ovens. Deze kunnen worden gebruikt om uw keuken te verbeteren en uw volgende restaurantinspanning nog winstgevender te maken. Je mag maximaal drie van je goede vrienden uitnodigen om je te helpen bij het runnen van je culinaire imperium, persoonlijk of online. PlateUp! zal in oktober beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch en je kunt dan heerlijk eten gaan serveren.

Crime O’Clock, een spel ontwikkeld door Just For Games en Bad Seed: in dit puzzel-verkenningsspel is er geen tijd te besteden aangezien je meer dan 40 zaken moet oplossen die zich uitstrekken over verschillende tijdperken, locaties en tijdsperioden . Er zijn tal van verschillende tijdsperioden beschikbaar, variërend van de Lost Age tot de toekomst van cybernetica. Je zult ontdekken hoe verschillende plaatsen delict evolueren voor verschillende tijdtikken in elke eeuw, en de keuzes die je in het ene tijdperk maakt, kunnen van invloed zijn op de gebeurtenissen in een ander tijdperk. Je kaart zal in de loop van de tijd verschuiven terwijl je verschillende tijdperken verkent, interactie hebt met verschillende individuen en elk mysterie oplost; hierdoor worden ook nieuwe avonturen ontgrendeld. Crime O’Clock is op 30 juni beschikbaar voor de Nintendo Switch, dus zorg ervoor dat je je wekker zet.

Hoogtepuntrol

De onafhankelijke World Showcase van dit jaar bevatte ook een spannende montage die een aantal aankomende onafhankelijke games op de Nintendo Switch belichtte, waaronder de volgende:

  • Op 18 augustus wordt Bomb Rush Cyberfunk van Team Reptile gelanceerd, een game waarin spelers kunnen dansen, schilderen, stunts uitvoeren, het opnemen tegen de politie en nieuwe niveaus van graffiti bereiken.
  • In de volgende maand augustus brengt Newfangled Games Paper Trail uit, een avonturenspel waarin de speler de omgeving zelf moet vouwen, draaien en draaien om puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen.
  • Little Kitty, Big City, dat in 2024 wordt gelanceerd, is een videogame ontwikkeld door Double Dagger Studio waarin een rustig kattendutje verandert in een humoristisch avontuur vol sandbox-verkenning en een groot aantal aanpasbare kittens.
  • Chants of Sennaar is een nieuwe game die op 5 september wordt uitgebracht door Runedisk en Focus Entertainment. Het is een spel dat zich afspeelt in een oneindig labyrint en oude talen gebruikt als zowel het slot als de sleutel.
  • Dit jaar zal de top-down arena shooter roguelite met de titel Brotato worden uitgebracht, die is ontwikkeld door Blobfish en Seaven Studio. In dit spel speel je als een aardappel die tot zes wapens tegelijk kan hanteren en het opneemt tegen zwermen buitenaardse wezens.
  • Dit najaar brengen Coin Crew Games en iam8bit Escape Academy: The Complete Edition uit, een game met handgemaakte escape room-puzzels die lokaal** of online* met vrienden kunnen worden gespeeld.