Infinite Links komt deze Mei

Infinite Links komt deze Mei

Het is bijna tijd voor een nieuwe Kemco RPG op Nintendo Switch, aangezien is bevestigd dat Infinite Links binnenkort zal verschijnen. De game wordt op 12 mei 2022 uitgebracht.

video

Over Infinite Links

Talismans zijn mystieke snuisterijen met een enorme kracht, waarvan sommige elke wens kunnen vervullen. Kronos, een jonge tovenaar in opleiding, en Serene, die zichzelf als broers en zussen beschouwt, raken verstrikt in een Talisman-complot. Zullen ze in staat zijn zichzelf en de rest van de planeet te redden van het dreigende gevaar?

Rust talismannen uit op het vaardigheidsbord om vaardigheden en dodelijke technieken te leren die kunnen worden gebruikt om het tij te keren in turn-based gevechten. Je krijgt extra voordelen door wapens, bepantsering en talismannen te smeden en te upgraden uit middelen. Er zijn ook strategische componenten zoals gevechtsformaties en vallen, evenals een reeks missies, arena’s en monsterprestaties om je uit te dagen!

Gebruik het vaardigheidsbord om dodelijke bewegingen te ontgrendelen!

Talismannen uitrusten voor het vaardigheidsbord om verschillende vaardigheden en dodelijke bewegingen te krijgen, afhankelijk van hun plaatsing.

Er zijn ook ondersteunende effecten die uw feest zullen helpen.

Maak de krachtigste uitrusting.

Materialen worden gebruikt om wapens, bepantsering en talismannen te verbeteren.

Demonteer onnodige talismannen in krachtige effectstukken.

Talisman-stukken kunnen worden gebruikt om de kracht van verbeterde wapens te verfijnen.

Formaties, vallen en elementaire gevechten!

Gebruik verschillende regelingen in je voordeel in gevechten, van het vergroten van fysieke schade tot het toestaan ​​van tegenaanvallen!

Wees voorzichtig met vallen die worden geactiveerd afhankelijk van vijandelijke of bevriende plaatsingen.

Uitdagingen kunnen je veel geld opleveren!

Nevenmissies, monsterprestaties en de Arena…

Er zijn verschillende obstakels die grote beloningen kunnen opleveren!

In de Nintendo Switch eShop kost Infinite Links $ 14,99. Door vooraf te bestellen, wordt de prijs verlaagd naar $ 13,49.

Ad