Informatie eerste DLC Fire Emblem Warriors

Informatie eerste DLC Fire Emblem Warriors

De eerste DLC voor Fire Emblem Warriors heeft eindelijk een precieze releasedatum gekregen, namelijk 21 december. Dit uitbreidingspakket zal zich voornamelijk focussen op de personages en gebeurtenissen uit Fire Emblem Fates.

Hieronder kun je zien wat je precies van de Fates-DLC kan verwachten.

Personages

Het eerste nieuwe speelbare personage is Azura, een prinses van Nohr en hoofdrolspeler in Fire Emblem Fates. Azura is een “Songstress” en kan tijdens gevechten met de kracht van haar stem de Warrior- en Awakening-balk van bondgenoten aanvullen. Het tweede personage zit al als NPC in het hoofdspel: de bediende van Takumi, Oboro. Oboro is een speervechter en kan haar “Counter”-vaardigheid gebruiken om een schokgolf te creëren als ze zich verdedigt tegen een sterke aanval van een tegenstander. 

Het derde personage is Niles, welke ook al een NPC was in het hoofdspel. Niles is een van de bedienden van Leo en valt onder de “Thief”-klasse, die gespecialiseerd zijn in de pijl en boog. Zijn speciale vaardigheid “Lethality” verhoogt de kans dat hij kritieke schade toebrengt aan vijanden.

History Mode

De DLC voegt drie nieuwe History-kaarten toe om missies op te volbrengen. Deze kaarten zijn Mourning Beast, The Country Where God Sits en Ice Village. Alle drie de kaarten zijn gebaseerd op hoofdstukken uit de Fire Emblem Fates-games.

Kostuums

Naast de nieuwe personages zullen ook nieuwe kostuums voor bestaande personages worden toegevoegd. Zo krijgt vrouwelijke Corrin toegang tot het Hoshidan Noble-kostuum en mannelijke Corrin toegang tot het Nohr Noble-kostuum. Takumi krijgt een butleroutfit, gebaseerd op Jakob uit Fire Emblem Fates en Camilla het kostuum van een dienstmeisje, gebaseerd op Felicia en Flora uit Fire Emblem Fates.

Het nieuwe personage Azura krijgt naast haar hoofdoutfit ook toegang tot het Dark Diva-kostuum, bekend uit de Dark Dance-scène uit Fire Emblem Fates. Naast deze exclusieve kostuums krijgen alle personages die oorspronkelijk uit Fire Emblem Fates komen nu de mogelijkheid om in “destroyed armor” te vechten.

Nieuw voorwerp

Het DLC-pakket bevat ook een nieuw voorwerp, het Bond Amulet. Hiermee zal de band tussen personages tijdens gevechten sneller kunnen groeien.

De eerste DLC voor Fire Emblem Warriors verschijnt 21 december in de Nintendo eShop. Wat vind jij van de inhoud ? Laat het ons natuurlijk even weten!

Ad