Inside Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition – Developer Diary

Inside Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition – Developer Diary

Square Enix publiceerde nog een deel van hun ‘Inside Final Fantasy’-dagboekreeks voor ontwikkelaars, dit keer gericht op Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition.

De video is een interview met Akitoshi Kawazu, de oorspronkelijke producent van Final Fantasy Crystal Chronicles, en Toshiyuki Itahana, de oorspronkelijke personageontwerper en art director van de game.

In het interview bespreken ze verschillende aspecten van de ontwikkeling van de game, het verhaal, personageontwerpen en meer.

video
play-rounded-fill

Over Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES ™ Remastered Edition is een betoverende actie-RPG die een jonge groep volgt, bekend als de Crystal Caravans, terwijl ze aan een epische reis beginnen op zoek naar mirre, een kostbare en zeldzame vloeistof die nodig is om te reinigen en te onderhouden een kristal dat hun wereld beschermt tegen het dodelijke gas, miasma.

Roep magie en macht aan en werk samen met verre vrienden om angstaanjagende vijanden te verslaan! Schakel kameraden in voor je kristallen karavaan in de online multiplayer-modus met maximaal vier spelers.

Avontuur en verkenning wachten op je caravan in gloednieuwe landen vol verwondering. Met nieuwe gebieden in kerkers, zullen zelfs degenen die de originele versie hebben gespeeld lonende verrassingen in petto hebben!

Gamefuncties:

  • Kies je avonturier en begin aan een gevaarlijke reis om je wereld te beschermen tegen gevaarlijk miasma-gas.
  • Verzamel items en magie om je gevechtsopties te verbeteren en te diversifiëren.
  • Speel online samen met vrienden in een karavaan van maximaal vier personen, of maak nieuwe vrienden via matchmaking voor feesten, altijd, overal en op verschillende platforms!
  • Geniet van verbeterde 3D-graphics en Engelse voice-over (eerste keer ooit!).
  • Ontdek een uitgebreid avontuur, compleet met extra spelopties, waaronder een grotere moeilijkheidsgraad. Bovendien zul je nieuwe monsters vinden om tegen te vechten, wapens om te hanteren en meer!

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition wordt op 27 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.