Inti Creates – Grim Guardians: Demon Purge

Inti Creates – Grim Guardians: Demon Purge

Grim Guardians: Demon Purge is onthuld door Inti Creates, de ontwikkelaar van Azure Striker Gun Volt en Gal Gun, voor Nintendo Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Grim Guardians: Demon Purge

Grim Guardians: Demon Purge is een 2D-actieplatformgame die lijkt te zijn beïnvloed door Castlevania en Mega Man. De spelers nemen de rol aan van twee op demonen jagende zussen met verschillende krachten en speelstijlen terwijl ze een kwaadaardig fort verkennen dat hun school heeft overspoeld.

Op het moment van schrijven is er geen releasedatum aangekondigd, hoewel de game momenteel in ontwikkeling is voor Switch, pc en andere platforms.

Grim Guardians: Demon Purge, een nieuwe 2D-actiegame, is begonnen met de productie bij Inti Creates ter voorbereiding op zijn debuut op het BitSummit X-Roads-evenement op 6 en 7 augustus in de Miyako Messe in Kyoto.

Grim Guardians: Demon Purge richt zich op twee demonenjagers die terugkeren naar hun school na een missie om een ​​demonisch paleis te ontdekken. In dit 2D side-scrolling actiespel nemen spelers de controle over beide demonenjagende zussen. Spelers moeten de verschillende krachten en eigenschappen van elke zuster leren om de moeilijke niveaus, inclusief monsters, aan te kunnen. Door de talenten van de twee personages te gebruiken, kunnen ze ook verschillende paden door elk level ontdekken, waardoor het spel interessant blijft.

Andere functies zijn onder meer coöp voor twee spelers met speciale acties, brede moeilijkheidsgraden met het ‘Style System’, unieke wijzigingen bij herhaald spelen en, het belangrijkste, de kwaliteit en moeilijkheidsgraad die spelers gewend zijn van Inti Creates games, maar met een nieuwe gotische horrorstijl.

Interactieve personages

Grim Guardians: De sterren van Demon Purge zijn de langeafstandsspecialist Shinobu Kamizono en de korteafstandsjager Maya Kamizono. Terwijl ze door het kasteel gaan en het mysterie onderzoeken van wat er met de kinderen van hun school is gebeurd, moeten spelers de omstandigheden zorgvuldig afwegen en kiezen welke zus ze willen besturen.

Het wisselen van personages is essentieel voor gameplay!

Shinobu Kamizono (ingesproken door Emi Uema)

Shinobu, de oudste van de Kamizono-zussen, straalt vertrouwen uit, maar is vatbaar voor toevallige fouten. Ze is gespecialiseerd in langeafstandsaanvallen met haar snelvuurmachinegeweer en stuurt demonische vijanden op veilige afstand!

Maya Kamizono (ingesproken door Chinami Hashimoto)

Maya, de jongste van de zussen, ondersteunt haar wilskrachtige zus met haar betrouwbare houding. Een technische aanvaller van dichtbij die origami-wapens maakt. Gebruik haar verschillende wapens om enorme schade aan te richten!