Into the Breach versie 1.2.88 patch notes

Into the Breach versie 1.2.88 patch notes

Into the Breach heeft een nieuwe update ontvangen, versie 1.2.88, volgens de aankondiging van Subset Games. Naar verwachting zal deze binnen enkele weken beschikbaar komen voor de Nintendo Switch.

De komende update zal grotendeels gericht zijn op het oplossen van een breed scala aan problemen. Als onderdeel hiervan wordt een probleem opgelost dat uniek is voor de Nintendo Switch met behulp van de ontwikkelaarsconsole.

1.2.88 patch notes

Vervangend klonen Een aanval waarbij gebruik wordt gemaakt van Power Cores waarbij de functie Ongedaan maken van de Store wordt gebruikt

Exploit op het reparatieplatform is verholpen, wat van invloed was op prestaties die genezing vereisten en het gebruik van de functie “ongedaan maken” gebruiken.

De Void Shocker zal de juiste hoeveelheid schade aanrichten tegen de bazen Plasmodia, Spider en Blobber.

Effecten bij overlijden, evenals de XP Frame Limiting-optie en de End Turn Confirmation-instelling, worden op de juiste manier geactiveerd door kills veroorzaakt door de Void Shocker. voor sommige van de nieuwe vijanden is het Alpha Vek-pictogram gecorrigeerd en hersteld (dit is van vitaal belang voor de kleurenblinde modus).

Het uiterlijk van de Earth Mover en Mine Bots in de aanvalsvolgorde is gewijzigd, zodat ze niet meer verschijnen. Omdat er geen aanvallen in een wachtrij staan, kan elke positionele volgorde bedrieglijk zijn.

Terreinpictogrammen zijn hersteld in gevallen waarin vuur mogelijk andere tegelinformatie heeft verduisterd (transportbanden, gebarsten, enz.)

Als je Enrage Shot gebruikt om een ​​tegenstander een lege ruimte te laten aanvallen, wordt de Void Shocker Logic nu correct geactiveerd om te beoordelen of een tegel “gevaarlijk” is, is verbeterd om rekening te houden met troepen die worden geduwd. Dit zorgt ervoor dat Enrage Shot Void Shocker op de juiste manier activeert. Dit is handig voor verschillende dingen, waaronder Enemy AI en Pod Placement.

Bij de Forest Fire-taak mogen vanaf dit punt geen vijanden meer achter de speler spawnen (zeldzaam probleem)

Het is niet langer mogelijk dat de tegelwil van Earth Mover begint als gebarsten.

Mogelijke oplossing: het spel reageert mogelijk niet meer als het geen geschikte locatie kan vinden voor pionnen om te spawnen.

Om nu mee te tellen voor de “Let’s Walk”-prijs, worden alleen vijanden meegeteld (zoals beschreven in de tekst)

De “Pacifistische” prestatie houdt geen rekening meer met “Kleine” tegenstanders als vereiste (wat het gemakkelijker maakt)

Bugs gerelateerd aan Networked Shielding zijn opgelost om het consistenter te maken.

ACID kan nu Vek Mites elimineren, zelfs als de piloot ze al heeft. Oplossing voor zeer zeldzame gevallen waarin Vek-lijken werden geduwd terwijl ze dat niet zouden moeten doen om hun dikke huid te verklaren.

Talrijke fouten in de gebruikersinterface voor het voorbeeld van het wapeneffect zijn verholpen en de push-volgorde van de Wind Torrent-mogelijkheid is gewijzigd om de resultaten consistenter te maken met het voorbeeld van het effect.

Kleine tekst- en gebruikersinterfaceproblemen zijn opgelost Mod Helpers:

In de scripts is een “zwarte lijst” met pilootvaardigheden opgenomen.

Om het laden van mods te vergemakkelijken, is een modloader.lua-bestand dat leeg is toegevoegd aan het scriptbestand.

Om de pilotenlijst van de Secret Pod te genereren, is de functie “GetFTLPilots” toegevoegd aan het bestand pilots.lua.

Toegang voor de scripts toegevoegd aan de functie Pawn:SetBoosted(bool).

Bijzonder voor de Nintendo Switch:

De ontwikkelaarsconsole is gecorrigeerd en werkt nu zoals bedoeld (veeg met drie vingers om te openen en wordt automatisch gesloten zodra u een consoleopdracht typt).

Over Into The Breach

De schijn van menselijke beschaving is in gevaar door monsterlijke monsters die diep onder het oppervlak van de planeet paaien. Om jezelf te verdedigen tegen deze buitenaardse vijand, moet je het bevel voeren over formidabele mechs uit de toekomst. Dit is een turn-based strategiespel dat is ontwikkeld door dezelfde mensen die FTL hebben gemaakt. Elke keer dat je de planeet probeert te redden, sta je voor een nieuw willekeurig gegenereerd obstakel.

Kenmerken:

Je mechs worden aangedreven door de civiele structuren in Defend the Cities. Bescherm ze tegen de Vek en houd de vlammen in de gaten!

De turn-based, simplistische gameplay stelt je in staat je strategie te perfectioneren doordat je elke aanval van de tegenstander kunt zien aankomen. Denk na over de aanval die je tegenstander uitvoert en bedenk bij elke beweging de ideale reactie daarop.

Bouw de Ultieme Mech door te zoeken naar krachtige nieuwe wapens en unieke piloten terwijl je oorlog voert tegen de Vek-plaag die zich over de Corporate-Nation-eilanden heeft verspreid.

Nog een kans: opgeven en nederlaag toegeven is geen optie. Als je verslagen bent, stuur je assistentie door de tijd heen naar een andere tijdlijn zodat deze kan worden opgeslagen.

Ad