Ittle Dew 2+ niet langer vermeld

Ittle Dew 2+ niet langer vermeld

Joel, ontwikkelaar van Ittle Dew 2+, ging op record en noemde Nicalis een “shit publisher” voor het feit dat Ittle Dew 2+ werd verwijderd uit de Nintendo eShop.

Wat is er gebeurd?

Toen Joel 6 maanden geleden de licentie van Nicalis om Ittle Dew 2+ te publiceren annuleerde, stemde Nicalis ermee in om de spellen over te dragen aan Joel. In plaats van hun belofte waar te maken, spookte Nicalis Joel na en schrapte Ittle Dew 2+ op de Nintendo eShop en alle andere platforms.

Klanten kunnen Ittle Dew 2+ niet langer digitaal kopen en Joel zoekt naar een manier om de spellen opnieuw te publiceren of, op zijn minst, de vermeldingen te herstellen. Vanaf nu lijkt het beschikbaar op de Nederlandse en Britse Nintendo-websites prima, maar niet beschikbaar op Nintendo.com; https://www.nintendo.com/games/detail/ittle-dew-2-switch/ 

Ook de trailers enz. van Ittle Dew 2+ zijn nog steeds in bereikbaar;

video
play-rounded-fill

Schokkend

Nou, ik ben niet iemand uit de wereld van het publiceren van games, ik ben slechts een verslaggever van nieuws, maar ik ben geschokt. Ik hou eigenlijk van Nicalis voor alle heerlijke dingen die ze doen als het gaat om fysieke releases. Maar als dit allemaal feitelijk is … dan is dat echt slecht.

Ik hoop dat beide partijen de problemen die ze hebben kunnen oplossen, want eerlijk gezegd hebben de fans van Ittle Dew 2+ … ikzelf inclusief … de mogelijkheid om de game te ervaren.

Over Ittle Dew 2+

Sassy avonturier Ittle en haar aarzelende vriend Tippsie zijn terug voor hun grootste avontuur ooit!

Gestrand op weer een ander eiland en gewapend met een magische kaart, verkennen onze helden het driedimensionale landschap op zoek naar waardevolle buit. Kunnen ze de acht verspreide stukken van het vlot vinden die hun ticket naar huis zouden kunnen zijn?

De mysterieuze bewoners van het eiland variëren van hartelijk tot ronduit vijandig, dus Ittle zal zowel geweld als haar verstand in gelijke mate moeten gebruiken. Ze zal een grote verscheidenheid aan puzzels moeten oplossen om toegang te krijgen tot alle donkerste hoeken van het eiland en de daarin opgeslagen buit terug te krijgen.

Kenmerken

  • Uitgestrekte eilandomgeving vol met vijanden, vernietigbare objecten en mysterieuze kerkers
  • Spelers kunnen kerkers in elke volgorde aanpakken en snelkoppelingen binnen ontgrendelen
  • Sluwe puzzels die je mentale en fysieke reflexen ten volle belasten
  • Vier verschillende upgradebare wapens, elk met een secundaire functie als hulpmiddel om puzzels op te lossen
  • Het vinden van geheime scherven ontgrendelt extra kerkers
  • Bevat de Dream World, een geheel nieuw avontuur met vijf nieuwe puzzelgevulde kerkers, een geheel nieuwe baas en 40 verzamelkaarten
  • Charmante kunststijl en pakkende soundtrack maken het avontuur van Ittle onvergetelijk
Ad