Japanse Nintendo Switch Sports-commercial belicht zowel fitness als sport

Japanse Nintendo Switch Sports-commercial belicht zowel fitness als sport

Nintendo heeft een nieuwe Switch-advertentie gelanceerd in Japan die de nadruk legt op de gezondheids- en sportfuncties van de console. Nintendo Switch Sports is de belangrijkste focus van de commercial, afgezien van een tease met de Ring Con.

video

Over Nintendo Switch Sports

Gebruik Joy-Con-controllers om te voetballen, volleyballen, bowlen, tennissen, badmintonnen en Chambara (zwaardspel) te spelen! De besturing is eenvoudig, zodat je direct op het veld (of banen, of veld of arena) kunt komen. Je kunt je bowlingbal buigen, spin toevoegen aan een tennisslag en zelfs de bal schoppen in een Soccer Shootout met behulp van een Joy-Con en de beenriembevestiging. Op hetzelfde systeem of online kunnen familie en vrienden deelnemen aan het plezier. Daarnaast wordt dit najaar een zevende sport, Golf, geïntroduceerd via een gratis update.

Speel online tegen tegenstanders van over de hele wereld om in-game prijzen te winnen of deel te nemen aan de Pro League.

Concurreren met tegenstanders van over de hele wereld om de Pro League in elke sport te bereiken. Wissel punten in die je hebt verdiend door online willekeurig te matchen voor in-game cadeaus zoals kleding, sportaccessoires, uitrusting en nog veel meer voor je avatar. Elke week verandert de selectie van dingen, dus kom terug om te ontdekken wat er nieuw is!

Speel met je vrienden en familie in dezelfde kamer of aan de andere kant van de wereld.

In alle zes sporten mag je bowlen, spiken en vechten met je vrienden! Geef een Joy-Con-controller aan een vriend voor wat 1v1, 2v2 of gratis plezier. Met bowlen kunnen alle spelers tegelijkertijd bowlen, zodat u niet op uw beurt hoeft te wachten. Speel elk spel alleen of met een metgezel op hetzelfde systeem om te strijden tegen tegenstanders dichtbij en ver weg in teamsporten zoals volleybal en tennis.

Op 29 april 2022 wordt Nintendo Switch Sports wereldwijd uitgebracht.

Ad