Jennifer Hale bevestigd als nieuwe stemactrice van Bayonetta

Jennifer Hale bevestigd als nieuwe stemactrice van Bayonetta

Volgens PlatinumGames heeft Jennifer Hale Hellena Taylor vervangen als stemacteur voor Bayonetta in Bayonetta 3.

Dat feit werd genoemd door de regisseur Yusuke Miyata in een Game Informer-interview. Hij onthulde aan het tijdschrift dat “overlappende omstandigheden” verantwoordelijk waren voor de verschuiving. Jennifer’s optreden, volgens Miyata, “overtrof alles wat we hadden kunnen dromen”, voegde hij eraan toe.

Miyata op de nieuwe Bayonetta-stem

Het was een uitdaging voor Hellena Taylor om haar optreden te herhalen vanwege een aantal overlappende situaties. We organiseerden castingsessies om een ​​nieuwe stem voor Bayonetta te vinden, en we selecteerden Jennifer Hale als een sterke match voor de rol. Hoewel Jennifer’s optreden veel verder ging dan we hadden verwacht, kan ik de bedenkingen zien die sommige fans hebben met betrekking tot de stemverandering in dit stadium van de serie. Haar weergave van Bayonetta zal naar mijn mening verder gaan dan waar onze fans op hebben geanticipeerd.

Hoewel Game Informer zei dat “het niet verrassend is”, zijn sommige fans het misschien niet eens met de verandering van stemactrice voor Bayonetta 3, aangezien Hellena Taylor vanaf het begin deel uitmaakte van de franchise. Daarnaast is het misschien interessant om op te merken dat Atsuko Tanaka Bayonetta blijft uitspreken in het spel voor degenen die bij de Japanse versie blijven.

Hale levert al meer dan drie decennia voice-overs voor personages uit videogames. Ze speelde verschillende rollen, waaronder Ashe in Overwatch, Commander Shepard (vrouwelijk) in Mass Effect en Samus Aran in de Metroid Prime-serie.

Game Informer vroeg ook welke Bayonetta we in de derde aflevering controleerden en of Cereza enige betekenis had. Maar gezien het gebruik van het multiversum in dit spel, kan Miyata “noch bevestigen of ontkennen of ze een volwassen versie van Cereza is”, eraan toevoegend dat “ze misschien Bayonetta is uit een alternatief universum die toevallig op Cereza lijkt. “

Over Bayonetta 3

De heks is terug en ze is sterker dan ooit!

In een gloednieuw, waanzinnig climax actiespel voor de Nintendo Switch schrijdt Bayonetta door verschillende instellingen. De titulaire Umbra Witch moet haar kenmerkende wapens en tijdvertragende Witch Time-vaardigheid gebruiken om een ​​mysterieus kwaad te bestrijden terwijl ze een vreselijke nieuwe outfit en vreemd herkenbare staartjes aantrekt. Deze keer is Bayonetta op jacht naar binnenvallende Homunculi, door de mens gemaakte biowapens.

Op 28 oktober 2022 wordt Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch uitgebracht.