Kamen Rider Memory Of Heroez Zero-One Gameplay

Kamen Rider Memory Of Heroez Zero-One Gameplay

Bandai Namco heeft een korte gameplay-teaser geüpload voor Kamen Rider Memory Of Heroez op Switch. De clip bevat gameplay voor Kamen Rider Zero-One, een van de drie speelbare Riders voor de game.

Het laat de belangrijkste vormen zien waartoe hij toegang heeft in de game, inclusief zijn basisvorm Rising Hopper, Shining Assault Hopper, Metal Cluster Hopper en Zero-Two. Flying Falcon-vorm is ook te zien op het formulierwisselwiel, maar wordt niet gebruikt in de clip.

video
play-rounded-fill

Over Kamen Rider: Memory Of Heroez

Het verhaal speelt zich af in Sector City, een eiland vol onbekende energie. Het was ooit een bekend toeristisch gebied met veel bezoekers per jaar … tot het ongeluk gebeurde.

Het recherchebureau van Narumi ontving een mysterieuze e-mail, een verzoek om op zoek te gaan naar een “dokter Aida”. Een eerste onderzoek leidt Shotaro naar Sector City, waar hij een mysterieuze krijger tegenkomt met de letter X.

Wie is dokter Aida? En wat gebeurde er tijdens het ongeval?

In samenwerking met OOO en Zero-One werken de Kamen Riders samen in naam van gerechtigheid om dit mysterie te ontrafelen. De strijd om de mensheid tegen degenen die haar schade toebrengen, begint nu.

Kamen Rider: Memory Of Heroez komt op 29 oktober uit voor Nintendo Switch in Japan en Zuidoost-Azië.