Kamiya: speel eerst de eerste twee Bayonetta-spellen voordat je Bayonetta 3 speelt

Kamiya: speel eerst de eerste twee Bayonetta-spellen voordat je Bayonetta 3 speelt

Platinum Games‘ Hideki Kamiya sprak met IGN Japan over verschillende onderwerpen, waaronder zijn wens voor Phil Spencer en Microsoft om de eerder opgeschorte Xbox-exclusieve Scalebound nieuw leven in te blazen. IGN Japan interviewde ook Kamiya over de langverwachte Bayonetta 3, die later dit jaar exclusief op de Nintendo Switch zal verschijnen. Spelers moeten Bayonetta en Bayonetta 2 spelen voordat ze aan Bayonetta 3 beginnen, volgens Kamiya, die beweert dat het spelen van de voorgaande twee games in de serie de plot van de derde game veel boeiender zou maken.

Dat gezegd hebbende, beweert Kamiya dat elk Bayonetta-spel waarmee je begint leuk zal zijn.

Speel eerst de andere spellen

“Nadat je de vorige games hebt gespeeld, wil ik dat je Bayonetta 3 speelt.”

“We hebben de verhalen voor de eerste en tweede game gemaakt, zodat je ervan kunt genieten, ongeacht met welke game je bent begonnen, en er is geen reden waarom je Bayonetta 3 niet kunt volgen en ervan kunt genieten als je ermee begint .”

“Ik weet echter zeker dat als je Bayonetta en Bayonetta 2 hebt gespeeld, je het nog leuker zult vinden.” Dus ik hoop dat je ze [speelt] om je voor te bereiden op de derde game. Ik denk dat je iets zult missen als je de eerste en tweede game niet hebt gespeeld.”

Over Bayonetta 3

De heks is teruggekeerd en ze is krachtiger dan ooit!

Bayonetta maakt een triomfantelijke comeback in een gloednieuw afsluitend actiespel. De gelijknamige Umbra Witch moet een onbekend kwaad bestrijden met haar iconische vuurwapens en tijdvertragende Witch Time-vaardigheid, gekleed in een vervelende nieuwe kleding en vreemd bekende staartjes. Is haar tegenstander een engel, een demon of iets heel anders? Ontdek het in de BayonettaTM 3-game, die in 2022 wordt uitgebracht. “Laten we dansen, jongens!” zegt de mooie en strijdbare heldin zelf.

Demon Masquerade is een nieuwe vaardigheid waarmee Bayonetta de demon kan gebruiken die aan haar wapen is vastgemaakt, wat zorgt voor spannende actiemogelijkheden en huiveringwekkende combinaties. Ze mag haar demonische lievelingen ook Gomorrah, Malphas en Phantasmaraneae noemen tijdens gevechten, waarbij ze hun demonische vermogens ontketenen in het heetst van de strijd en in nieuwe, meer dan levensgrote gevechten waarin jij directe controle hebt over de actie.

  • Bayonetta vecht heldhaftig tegen een onbekende tegenstander die de mensheid in chaos wil drijven in de straten van Tokio.
  • Wat is haar doel om hier te zijn? Is het mogelijk dat de tegenstander al andere werelden heeft binnengedrongen?
  • Schiet, stamp en sla met een waanzinnige nieuwe look als de verleidelijke Bayonetta in de derde aflevering van haar climax-actiegameserie.
  • Demon Masquerade is een nieuwe vaardigheid waarmee je de kracht van demonen kunt kanaliseren.
  • Laat in levensechte gevechten de helse demonen van Bayonetta los.

In 2022 wordt Bayonetta 3 uitgebracht.