Kao the Kangaroo is terug in 2022!

Kao the Kangaroo is terug in 2022!

Herinner je je Kao de Kangoeroe nog uit je kindertijd? Nee? Dan ben je net als de meeste mensen.

Als je je hem herinnert, zul je enthousiast zijn om te zien dat Tate Multimedia een trailer heeft uitgebracht voor een nieuwe Kao the Kangaroo-game, die in de zomer van 2022 wordt uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc via Steam.

Dit keer is het concept dat hij op zoek is naar zijn vermiste zus en probeert te achterhalen wat er met hun vader is gebeurd. De wereld rondreizen en vechten, oh, “vechtmeesters” die zijn getroffen door een “duistere kracht” zullen hier deel van uitmaken. Je wordt getraind door een nieuwe leraar genaamd Walt, en het avontuur zal zijn hoogtepunt bereiken in een botsing met de Eeuwige Krijger.

video
play-rounded-fill

Over de Kao the Kangaroo-serie

In de introductievideo lijkt deze nieuwe Kao the Kangaroo-game een normale 3D-platformgame te zijn, met veel springende, Sonic-achtige glijdende en Crash-achtige dozen om te vernietigen.

Echter, geen enkele Kao-game heeft ooit een lovende kritieken gekregen, en er is geen reden om aan te nemen dat deze anders zal zijn. Maar als je al een fan bent van de serie, maakt het je waarschijnlijk niet uit wat critici zeggen, dus houd ons in de gaten voor meer informatie over de nieuwe Kao the Kangaroo als de zomer komt.

Ad