Kao The Kangaroo komt op 27 Mei 2022

Kao The Kangaroo komt op 27 Mei 2022

De nieuwe Kao The Kangaroo-game voor de Nintendo Switch heeft een releasedatum gekregen van ontwikkelaar Tate Multimedia. Op 27 mei 2022 wordt een eigentijdse wederopstanding van de populaire gamingmascotte uit de jaren 2000 uitgebracht voor Nintendo Switch en andere platforms. Een demo van de game zal beschikbaar zijn op PAX East, dat van 21 tot 24 april plaatsvindt in het Boston Convention & Exhibition Centre.

video

Over Kao De Kangoeroe

In het jaar 2000 begon Kao, uitgesproken als K-O, aan zijn eerste reis op SEGA’s iconische Dreamcast. Nu, twee decennia later, heeft Tate Multimedia ervoor gekozen om het platformgenre opnieuw te introduceren en Kao opnieuw op gang te helpen, met zijn meest ambitieuze reis tot nu toe.

Spelers zullen Kao volgen terwijl hij zijn magische bokshandschoenen pakt en de wereld rondreist op zoek naar zijn vermiste zus en het mysterie van wat er met zijn lang verloren gewaande vader is gebeurd, terwijl hij een heldere en dynamische wereld ervaart vol actie en visuele uitbarsting.

Kao zal zijn bokshandschoenen gebruiken om een ​​route door zijn tegenstanders te banen in zijn volgende avontuur, terwijl hij zich een weg baant langs de hindernissen die voor hem liggen terwijl hij zich een weg baant naar roem.

Kenmerken

  • Werelden die mooi, uniek en vol mysteries zijn.
  • Gezinsvriendelijk, maar ook geschikt voor echte gamers, gameplay die boeiend en plezierig is voor alle leeftijden.
  • Magische handschoenen met een overvloed aan mogelijkheden.
  • Kao is een brutale, sterke en vasthoudende kangoeroe die op een levensveranderend avontuur gaat.
  • Een meeslepend verhaal met een cast van gedenkwaardige personages.
  • Gevechten zijn moeilijk, met duidelijke ontmoetingen met eindbazen.
  • Er zijn verschillende objecten om te verzamelen.

Kaja Borowko, hoofd studio bij Tate Multimedia: “Sinds we eerder dit jaar de comeback van Kao the Kangaroo aankondigden, zijn we overweldigd door de reacties die we van gamers hebben ontvangen.” Met dit nieuwe hoofdstuk hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe Kao the Kangaroo zijn eerdere optredens erkent en tegelijkertijd frisse, moderne gameplay biedt voor zowel nieuwe als oude fans. Dit is een totale herlancering voor Kao, en we zijn verheugd om te zien hoe mensen reageren wanneer het live gaat!”

Ad