KeyWe – Eerste 30 minuten

KeyWe – Eerste 30 minuten

Kun jij de chaos van KeyWe op de Nintendo Switch aan? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 30 minuten van het hectische avontuur bekijken.

KeyWe zullen spelers zien in de schoenen van Jeff en Debra – twee kleine kiwivogels die het Bungalow Basin Telepost Office draaiende moeten houden…zelfs zonder handen!

video

Over KeyWe

Welkom bij KeyWe, het schattige en chaotische coöp-puzzelspel waarin de post moet stromen, en het is aan jou om alles draaiende te houden! Speel als Jeff en Debra, twee kleine kiwivogels en de nieuwste aanwinsten bij het Bungalow Basin Telepost Office.

Zonder handen om hen te helpen, moeten de twee samenwerken om zich een weg te banen door een interactief landschap van hendels, knoppen en bellen om de post op tijd bezorgd te krijgen. Van het dropoff-depot en de verzendvloer, helemaal tot aan de telegraafbalie en de kasuariskooi daarachter, de Telepost is een goed geoliede postverwerkingsmachine… nou ja, meestal.

Beroepsrisico’s overwinnen:

Moedig slecht weer (en zelfs vreemdere dingen) terwijl je door de verschillende postkamers van de Telepost waggelt om ervoor te zorgen dat de bewoners van Bungalow Basin hun post krijgen. Van kolkende zandstormen en sneeuwstormen tot vleesetende planten en paranormale activiteiten, het is allemaal dagelijkse kost voor Jeff en Debra.

Samenwerken of je eigen baas zijn:

Beheer zowel Jeff als Debra en test je postverwerkingsvaardigheden in de modus voor één speler, of werk samen met een vriend om de chaos in de postkamer aan te pakken in online en lokale coöp-modi. Hoe je ook speelt, je krijgt een beetje extra begeleiding van het bekwame personeel van Telepost – een levendige cast van postprofessionals die klaar staan ​​om je kiwi’s te helpen hun taken te voltooien.

Verzamel postzegels om uw kiwi’s aan te passen:

Coördineer uw kiwi’s om berichten zo snel mogelijk te laten verzenden. Je verdient postzegels aan het einde van elke postdienst, die kunnen worden gebruikt om nieuwe garderobeaccessoires te ontgrendelen om Jeff en Debra aan te passen, waardoor ze de best geklede postvogels in Bungalow Basin worden. Wees creatief met hoeden, gezichtskleding, rugkleding, kapsels en verenpatronen – er is geen dresscode bij de Telepost!

Houd een oogje in het zeil voor verzamelobjecten:

Er zijn in de loop der jaren allerlei rare dingen in de hoeken en gaten van de Telepost terechtgekomen, en nieuwsgierige kiwi’s kunnen verborgen puzzels oplossen om verzamelobjecten te vinden die speciale cosmetica belonen.

Ervaar meer chaos met overuren:

En vergeet niet dat je Postzegels kunt verdienen door extra klusjes te doen bij de Telepost. Voer en oefen de kasuarissen, sluit de lekkende leidingen in de kelder aan, zorg ervoor dat de noppenfolie-toevoer op kwaliteit wordt gecontroleerd en bouw het moreel van collega’s op met wintersneeuwballengevechten; dit zijn slechts enkele van de spannende overwerkavonturen die wachten!

Ontvang exclusieve garderobe-items, alleen op Nintendo Switch™:

Ga middeleeuws de postkamer in met onze exclusieve ridderoutfit – alleen op Nintendo Switch! Rust Jeff en Debra uit met oogverblindende helmen en majestueuze schilden, en tackel de Telepost voor de eer van Bungalow Basin!

KeyWe is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 24,99 USD.