KeyWe


KeyWe

Welkom bij KeyWe, het schattige en chaotische puzzelspel voor de coöperatieve post waarin de post moet stromen, en het is aan jou om alles draaiende te houden! Speel als Jeff en Debra, twee kleine kiwivogels en de nieuwste medewerkers bij het Bungalow Basin Telepost Office.

Zonder handen om hen te helpen, moeten de twee samenwerken om zich een weg te banen door een interactief landschap van hendels, knoppen en bellen om de post op tijd te bezorgen. Van het Dropoff Depot en de Shipping Floor, helemaal tot aan de Telegraph Desk en de Cassowary Coop daarachter, is de Telepost een goed geoliede postverwerkingsmachine … nou ja, meestal.

Beroepsrisico’s overwinnen:

Trotseer slecht weer (en nog vreemdere dingen) terwijl je door de verschillende postkamers van de Telepost waggelt om ervoor te zorgen dat de bewoners van Bungalow Basin hun post krijgen. Van wervelende zandstormen en sneeuwstormen tot vleesetende planten en paranormale activiteit, het is allemaal een dagtaak voor Jeff en Debra.

Werk samen of wees je eigen baas:

Bestuur zowel Jeff als Debra en test je vaardigheden op het gebied van postverwerking in de modus voor één speler, of werk samen met een vriend om de chaos in de postkamer aan te pakken in online en lokale coöpmodi. Ongeacht hoe je speelt, je zult een beetje extra begeleiding krijgen van het bekwame personeel van Telepost – een levendige cast van postprofessionals die klaar staan ​​om je kiwi’s te helpen bij het voltooien van hun taken.

Verzamel postzegels om uw kiwi’s te personaliseren:

Coördineer uw kiwi’s om berichten zo snel mogelijk te verzenden. Aan het einde van elke postdienst verdien je postzegels, die kunnen worden gebruikt om nieuwe kledingaccessoires te ontgrendelen om Jeff en Debra aan te passen, waardoor ze de best geklede postvogels in Bungalow Basin worden. Wees creatief met hoeden, facewear, backwear, kapsels en verenpatronen – er is geen dresscode bij de Telepost!

Houd verzamelobjecten in de gaten:

Er zijn in de loop der jaren allerlei rare dingen in de hoeken en gaten van de Telepost gevallen, en nieuwsgierige kiwi’s kunnen verborgen puzzels oplossen om verzamelobjecten te vinden die speciale cosmetica belonen.

Ervaar meer chaos met overuren:

En vergeet niet dat je postzegels kunt verdienen door extra klusjes te doen bij de telepost. Voer en oefen de kasuarissen, sluit de lekkende leidingen in de kelder af, zorg ervoor dat de toevoer van noppenfolie op kwaliteit is en bouw het moreel van collega’s op met winterse sneeuwbalgevechten; dit zijn slechts enkele van de spannende overurenavonturen die je te wachten staan!

Ontvang exclusieve kledingvoorwerpen alleen op Nintendo Switch:

Ga middeleeuws in de postkamer met onze exclusieve ridderoutfit – alleen op Nintendo Switch! Rust Jeff en Debra uit met schitterende helmen en majestueuze schilden en pak de Telepost aan ter ere van Bungalow Basin!

KeyWe - Release info


Release datum
augustus 2021

Uitgever
Sold Out

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAZJNA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
platformer, party, puzzle
Ad