KeyWe komt in augustus 2021

KeyWe komt in augustus 2021

Na de recente Indie World Showcase hebben uitgever Sold Out en ontwikkelaar Stonewheat & Sons bevestigd dat het coöp-postpuzzelspel KeyWe in augustus 2021 naar de Nintendo Switch komt.

Speel als Jeff en Debra, twee kleine kiwivogels die het Bungalow Basin Telepost Office draaiende moeten houden … zelfs zonder handen.

video

Over KeyWe

Buddy op de bank of kom samen online wanneer KeyWe, het schattige en chaotische coöp-postpuzzelspel van @stonewheat en @soldout, in augustus naar #NintendoSwitch wordt verzonden!

Welkom bij KeyWe, het schattige en chaotische puzzelspel voor de coöperatieve post waarin de post moet stromen, en het is aan jou om alles draaiende te houden! Speel als Jeff en Debra, twee kleine kiwivogels en de nieuwste medewerkers bij het Bungalow Basin Telepost Office.

Zonder handen om hen te helpen, moeten de twee samenwerken om zich een weg te banen door een interactief landschap van hendels, knoppen en bellen om de post op tijd te bezorgen. Van het Dropoff Depot en de Shipping Floor, helemaal tot aan de Telegraph Desk en de Cassowary Coop daarachter, is de Telepost een goed geoliede postverwerkingsmachine … nou ja, meestal.

Beroepsrisico’s overwinnen

Trotseer slecht weer (en nog vreemdere dingen) terwijl je door de verschillende postkamers van de Telepost waggelt om ervoor te zorgen dat de bewoners van Bungalow Basin hun post krijgen. Van wervelende zandstormen en sneeuwstormen tot vleesetende planten en paranormale activiteit, het is allemaal een dagtaak voor Jeff en Debra.

Werk samen of wees je eigen baas

Bestuur zowel Jeff als Debra en test je vaardigheden op het gebied van postverwerking in de modus voor één speler, of werk samen met een vriend om de chaos in de postkamer aan te pakken in online en lokale coöpmodi. Ongeacht hoe je speelt, je zult een beetje extra begeleiding krijgen van het bekwame personeel van Telepost – een levendige cast van postprofessionals die klaar staan ​​om je kiwi’s te helpen bij het voltooien van hun taken.

Verzamel postzegels om uw kiwi’s te personaliseren

Coördineer uw kiwi’s om berichten zo snel mogelijk te verzenden. Aan het einde van elke postdienst verdien je postzegels, die kunnen worden gebruikt om nieuwe kledingaccessoires te ontgrendelen om Jeff en Debra aan te passen, waardoor ze de best geklede postvogels in Bungalow Basin worden. Wees creatief met hoeden, facewear, backwear, kapsels en verenpatronen – er is geen dresscode bij de Telepost!

Let op verzamelobjecten

Er zijn in de loop der jaren allerlei rare dingen in de hoeken en gaten van de Telepost gevallen, en nieuwsgierige kiwi’s kunnen verborgen puzzels oplossen om verzamelobjecten te vinden die speciale cosmetica belonen.

Ervaar meer chaos met overuren

En vergeet niet dat je postzegels kunt verdienen door extra klusjes te doen bij de telepost. Voer en oefen de kasuarissen, sluit de lekkende leidingen in de kelder af, zorg ervoor dat de toevoer van noppenfolie op kwaliteit is en bouw het moreel van collega’s op met winterse sneeuwbalgevechten; dit zijn slechts enkele van de spannende overurenavonturen die je te wachten staan!

Bovendien krijgt de game een fysieke editie in het westen. Hier zijn enkele pre-order links hieronder: Het is tijd om je coöpmaatje te bellen en hem het goede nieuws te vertellen:

De Nintendo Switch-versie van de game bevat ook twee exclusieve ridderkostuums, zoals hieronder te zien is: