Killer Queen Black – Stopt in November

Killer Queen Black – Stopt in November

Liquid Bit zegt dat Killer Queen Black offline wordt gehaald en op 30 november wordt stopgezet.

In een bericht zei het bedrijf dat Amazon GameSparks op 30 september zal eindigen. Aangezien Killer Queen Black deze service nodig heeft om aan de achterkant te werken, zal deze stoppen met werken. Er werd ook gezegd dat “bergen zijn verplaatst en een schat hebben uitgegeven om naar een andere provider te migreren, maar helaas kwam de taak neer op een bijna volledige herschrijving van het spel, en dat zit op dit moment gewoon niet in de kaarten voor Liquid Bit.” 

Liquid Bit verklaring

Beste Killer Queen Black-spelers en vrienden,

Het spijt ons te moeten melden dat KQB op 30 november 2022 stopt met werken, na drie geweldige jaren.

Hiermee was niets gepland of verwacht. KQB is bovenop Amazon GameSparks gebouwd, de service die ervoor zorgt dat de back-end van onze game werkt. Amazon besloot deze dienst op 30 september te beëindigen, wat jammer is. We hebben veel werk verzet en veel geld uitgegeven om over te stappen naar een andere provider, maar de taak was bijna net zo moeilijk als het helemaal opnieuw schrijven van het spel, wat Liquid Bit nu niet kan. We werken aan plannen om het spel open-source te maken, en als we geluk hebben en wat hulp krijgen, kan het in de toekomst weer stijgen.

We weten dat velen van jullie die zoveel tijd en energie hebben besteed aan het spelen van ons spel en het maken van de community tot wat het is, hierdoor verrast en van streek zullen zijn. We kunnen beloven dat we net zo overstuur zijn als jij.

Houd er rekening mee dat we er alles aan hebben gedaan om het online gedeelte draaiende te houden, maar als onafhankelijke ontwikkelaar konden we het gewoon niet. Wel kregen we twee maanden extra van Amazon, zodat we de dienst tot 30 november konden blijven gebruiken, zodat onze competitie zonder problemen kon eindigen.

Liquid Bit blijft vooruitgaan en we werken nog steeds aan onze nieuwe titel, die we binnenkort hopen te delen. U kunt er zeker van zijn dat we ervoor zullen zorgen dat dit soort zaken ons werk niet stopzetten of onze online games in de toekomst niet stopzetten.

Het was een gekke rit en ik waardeer ieders hulp. Erg bedankt. – Matt Tesch

Over Killer Queen Black

Killer Queen Black is een nieuwe versie van de populaire arcade eSport Killer Queen. Het is helemaal opnieuw opgebouwd en beter gemaakt voor consoles. De gameplay van de game is direct herkenbaar en vertrouwd, maar voegt spannende nieuwe wendingen toe en laat thuisspelers online spelen.

De game kan worden gespeeld op alle drie de platforms die zijn aangekondigd.

Killer Queen Black is een intense actie/strategie-platformgame die door maximaal acht mensen tegelijk kan worden gespeeld. Je kunt alleen vliegen of met maximaal drie vrienden terwijl je racet om een ​​van de drie manieren te vinden om te winnen.

Killer Queen Black was een van de games die Nintendo op E3 ​​2019 liet zien en die naar de Nintendo Switch kwamen. Het zou dat jaar in oktober uitkomen.