Kirby 64 – Nintendo Switch Online – Spelbrekende bug in onderwaterniveaus

Kirby 64 – Nintendo Switch Online – Spelbrekende bug in onderwaterniveaus

Kirby 64: The Crystal Shards is uitgebracht via een deel van het uitbreidingspakket op Nintendo Switch Online, maar gamers hebben een spelbrekend probleem gemeld.

De bug lijkt beperkt te zijn tot onderwaterniveaus. De onthulling werd onthuld door Reddit-gebruiker keyblademasternadroj, die opmerkte dat wanneer spelers worden getroffen door specifieke schadebronnen in het water, ze voor eeuwig verdoofd blijven. Helaas is de enige optie om het level te verlaten.

Kirby 64 has a game breaking bug in under water levels on NSO. Getting hit by certain damage sources under water causes you to enter hit stun forever, and you need to quit the level to fix it. I don’t remember this happening on original hardware. from NintendoSwitch

Nintendo Switch Online – N64 is nog steeds niet perfect

Het is vermeldenswaard dat het probleem zich alleen voordoet in de Nintendo Switch Online-editie en niet in de originele N64-release. Het valt niet te ontkennen dat bepaalde N64-games in een slordige vorm zijn uitgebracht. Toen de service oorspronkelijk werd gelanceerd, hebben gamers verschillende zorgen en klachten geuit.

Het goede nieuws is dat Nintendo in de loop van de tijd vooruitgang heeft geboekt. Zo zijn er visuele verbeteringen aangebracht aan Zelda: Ocarina of Time. Een botsing met Paper Mario is ook verholpen. Het is heel goed mogelijk dat Nintendo dit Kirby 64-probleem op Nintendo Switch Online oplost.