Kirby And The Forgotten Land – Accolades Trailer

Kirby And The Forgotten Land – Accolades Trailer

Wil je weten hoe recensenten denken over de nieuw uitgebrachte Kirby and the Forgotten Land? Kijk eens van dichterbij! Nintendo produceerde een nieuwe video met lofbetuigingen voor het 3D-avonturenspel, inclusief recensiescores en citaten van talloze mediasites.

video
play-rounded-fill

Over Kirby en de vergeten wereld

In het volgende Kirby-spel ga je naar een mysterieuze nieuwe planeet waar beschaving en natuur zijn versmolten. Gebruik Kirby’s bekende acties – inademen, uitspugen, springen en kopiëren – om vrij te bewegen terwijl je 3D-niveaus verkent.

Probeer de Waddle Dees te redden.

Je begint je zoektocht met een cruciale missie: de Waddle Dees redden die zijn ontvoerd door onbekende tegenstanders die bekend staan ​​als de Beast Pack. Om het doel te bereiken en de gevangen Waddle Dees te redden, moet je in elk level de strijd aangaan met leden van het Beast Pack en problemen oplossen.

Experimenteer met de nieuwe Drill en Ranger Copy Abilities.

Je kunt niet alleen genieten van je favoriete kopieervaardigheden uit de serie in spectaculaire 3D, maar je krijgt ook toegang tot nieuwe vaardigheden. Met Drill kun je ondergronds graven, terwijl je met Ranger vallende sterren kunt afschieten!

Speel als Kirby en Bandana Waddle in coöp voor 2 spelers. Dee

Je kunt als groep de nieuwe wereld verkennen door een Joy-Con te delen!

Ad