Kirby and the Forgotten Land – Amiibo support

Kirby and the Forgotten Land – Amiibo support

De aankondiging van Kirby and the Forgotten Land bevat een releasedatum, nieuwe video en informatie, maar er is ook bevestigd dat amiibo compatibel is.

Kirby amiibo-ondersteuning

De exacte werking van de functie moet nog worden onthuld. Er is echter een duidelijke vermelding van het gebruik van amiibo in de officiële Japanse My Nintendo Store-vermelding

Kirby heeft ervaring met amiibo uit het verleden. Cijfers voor het hoofdpersonage van de franchise, evenals Meta Knight, King Dedede en Waddle Dee, werden in 2016 uitgebracht. Kirby-figuren waren ook beschikbaar als onderdeel van het Smash Bros.-assortiment. Het is altijd denkbaar dat er nieuwe amiibo wordt uitgebracht voor Kirby and the Forgotten Land, maar het is waarschijnlijker dat de game zal vertrouwen op eerdere releases.

Er zijn waarschijnlijk geen grote veranderingen op het gebied van functionaliteit. Toen een beeldje werd gescand in Kirby: Planet Robobot op 3DS, kreeg het personage extra kopieerkracht. De nieuwe Kirby-figuur, die een unieke U.F.O. vermogen, was een van de hoogtepunten.

Over Kirby en het vergeten land

Kirby’s eerste stap in driedimensionale actie!

In de nieuwste Kirby-game verken je een onbekende nieuwe planeet waar samenleving en natuur zijn samengesmolten. Gebruik tijdens het verkennen van 3D-niveaus Kirby’s typische gedrag – inademen, uitspugen, springen en kopiëren – om vrij te bewegen.

Poging om de Waddle Dees weer tot leven te wekken

Je begint je reis met een cruciale missie: het redden van de Waddle Dees, die zijn ontvoerd door onbekende tegenstanders die bekend staan ​​als de Beast Pack. Om het doel te bereiken en de gevangen Waddle Dees te redden, moet je in elk level vechten tegen leden van het Beast Pack en moeilijkheden overwinnen.

Demonstreer uw vaardigheden voor drillen en rangeren

Er zijn nieuwe vaardigheden om uit te proberen naast je favoriete kopieervaardigheden uit de serie, die nu beschikbaar zijn in prachtig 3D. Met Drill kun je jezelf onder de grond begraven, terwijl je met Ranger vallende sterkogels kunt afvuren!

Als Kirby en Bandana Waddle Dee, werken samen in coöp voor 2 spelers.

Je mag een Joy-Con delen met een vriend om samen de nieuwe wereld te verkennen!

Op 25 maart wordt Kirby and the Forgotten Land uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad