Kirby and the Forgotten Land – Presteerde sterk in Europa & Azië

Kirby and the Forgotten Land – Presteerde sterk in Europa & Azië

De president van Nintendo, Shuntaro Furukawa, heeft aan investeerders gemeld dat het bedrijf op verschillende gebieden hogere verkopen van Kirby and the Forgotten Land heeft gezien dan verwacht. Volgens de heer Furukawa was de verkoop van Kirby-spellen in Europa en Azië vaak “behoorlijk slecht” in vergelijking met de verkoop in andere gebieden; maar gelukkig presteerde de verkoop van Kirby and the Forgotten Land in beide landen boven verwachting, waarmee de tendens die meneer Furukawa beschreef, werd tegengegaan. Het is Kirby’s eerste echte uitstapje naar het 3D-platformgenre met ‘Kirby and the Forgotten Land’.

Nintendo-president, Shuntaro Furukawa merkte op

“Bovendien blijft de verkoop van Kirby and the Forgotten Land, dat aan het einde van het voorgaande fiscale jaar werd uitgebracht, dit fiscale jaar aanzienlijk groeien. Bovendien presteerde de titel uitzonderlijk goed in Europa en Azië, twee regio’s waarin de verkoop van de Kirby-serie tot nu toe relatief zwak was.”

Over Kirby en de Vergeten Wereld

Een ervaring die je nooit zult vergeten terwijl je door een vreemde planeet reist

Controleer de machtige roze puffball, Kirby, en dwaal vrij rond in 3D-levels terwijl je een mysterieuze omgeving ontdekt met verlaten constructies van een voormalige beschaving, zoals een winkelcentrum?! Dupliceer de vaardigheden van tegenstanders zoals Sword en Ice en gebruik ze om te vechten en je omgeving te verkennen! Waar zullen Kirby’s reizen hem naartoe brengen? Neem even de tijd om uw gedachten te ordenen en bereid u voor op een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Neem deel met Kirby in een ervaring die je niet snel zult vergeten terwijl je op een prachtige 3D-platformreis gaat.

Bekijk een fascinerend land vol verwoeste gebouwen die het enige zijn dat overblijft van een eens zo grote beschaving.

Je mag de krachten van je vijanden gebruiken om aan te vallen en het gebied te verkennen.