Kirby Star Allies grafisch beter dan ooit

Kirby Star Allies grafisch beter dan ooit

Tijdens de meest recente Nintendo Direct Mini werd Kirby Star Allies nogmaals getoond. Naast een hoop nieuwe copy-mogelijkheden en andere features is het een kijker opgevallen dat de game een grafische update kent.

Dit zagen wij eerder bij Splatoon 2 en Super Mario Odyssey, maar ook de nieuwe titel van Kirby blijft niet achterwege. In de onderstaande tweet worden de afbeeldingen voorzien van een introductie en vergelijkingsmateriaal.

Het verschil ziet er niet verkeerd uit, toch?

Video Trend

Het lijkt een trend te worden dat we deze verschillen nu steeds meer en meer te zien krijgen. De reden daarvan is misschien wel een heel simpele. Ontwikkelen van games of misschien zelfs techniek gaat voortaan met een ongelooflijke snelheid.

Maar tel daarbij zeker de kracht van video en mediums zoals Youtube bij op.  Vroeger kregen we dergelijke verschillen voornamelijk door wat er in magazines als build gebruikt werd. Nu zitten we er gewoon allemaal veel dichter op.

Het mooie hiervan is dat je de groei over tijd ziet en als bedrijf dus vaak ook veel transparanter naar je klanten toe kunt zijn. Wij vinden het een goede zaak want je ziet dus wat er potentieel ook mogelijk is op gebied van verdere optimalisatie op een systeem.