Klonoa Phantasy Reverie Series kan mogelijk leiden tot meer

Klonoa Phantasy Reverie Series kan mogelijk leiden tot meer

Producent Ryo Ishida besprak de mogelijkheden van de Klonoa IP in een interview met gamingmagazine Lock-On, inclusief het vooruitzicht van toekomstige remasters en uitbreidingen.

Als de Klonoa Phantasy Reverie-serie “goed wordt ontvangen door de gemeenschap”, zegt Ishida, “kan er potentieel zijn om de Klonoa IP verder te ontwikkelen en ook andere games te remasteren.” Bandai Namco probeert nu “het bewustzijn te vergroten en de Klonoa IP nieuw leven in te blazen.”

Ishida’s opgemerkt

“Met Klonoa hebben we ervoor gekozen om deze titel rond het 25-jarig jubileum uit te brengen, omdat er grote hiaten zijn tussen de release van de games, zodat mensen eerst de originele [games] kunnen spelen.” Als de gemeenschap geniet van deze gerestaureerde editie, is er mogelijk potentieel om de Klonoa IP te laten groeien en ook om extra games opnieuw te maken. Het oorspronkelijke doel en concept achter de [Phantasy Reverie Series] is om het bewustzijn te vergroten en de interesse in de Klonoa IP weer aan te wakkeren.”

Moa Ikeuchi, marketingmanager, stemde ook in en zei:

“De belangrijkste doelgroep zijn ervaren spelers die Klonoa nog steeds leuk vinden.” Klonoa is, zoals je weet, een titel en personage waar veel mensen nog steeds dol op zijn en die ze steunen. We waren in staat om effectief te innoveren en de geremasterde editie te presenteren op het 25-jarig jubileum dankzij deze doorgewinterde gamers en onze bestaande fans […]. Samen met de herinneringen van onze huidige fans hebben we de game aantrekkelijker gemaakt en [geschikt voor jongere gamers], evenals voor anderen die Klonoa nog niet hebben gevonden. Als gevolg hiervan, hoewel doorgewinterde gamers onze primaire focus zijn, hopen we dat een breed scala aan gameliefhebbers de schoonheid en aantrekkingskracht van de originele Klonoa-games zullen waarderen en ervaren.”

Op 8 juli 2022 wordt de Klonoa Phantasy Reverie Series uitgebracht op de Nintendo Switch. Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil zijn inbegrepen.

Klonoa is terug!

Klonoa Phantasy Reverie Series remasters “Klonoa: Door to Phantomile” en “Klonoa 2: Lunatea’s Veil” voor nieuwe en oude fans. Bereid je voor om op expeditie te gaan om de planeet te redden!

Klonoa is een zijwaarts scrollend platformspel dat in 1997 door Namco is uitgebracht. Met een kleurrijke selectie van personages en een heldere spelomgeving is het aan jou, Klonoa, om aan een missie te beginnen om Phantomile te redden.

Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil worden geremasterd voor het 25-jarig jubileum van de franchise in een twee-in-één collectie genaamd KLONOA Phantasy Reverie Series, die zal worden uitgebracht op de Nintendo SwitchTM, PlayStation®5, PlayStation ®4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

Klonoa’s beroemde setting en originele gameplay zijn zorgvuldig behouden, terwijl de esthetiek elegant opnieuw is ontworpen.

De remaster heeft ook een configureerbare moeilijkheidsgraad, waardoor beginners in de serie meteen in actie kunnen komen, terwijl oude fans zich gemakkelijk vertrouwd kunnen maken.

Kenmerken

 • Er zijn twee spellen in één.
  • In deze collectie kun je ‘Klonoa: Door to Phantomile’ en ‘Klonoa 2: Lunatea’s Veil’ spelen.
 • Voor de gelegenheid geremasterd
  • Ontdek of herontdek het universum van Klonoa met 60 FPS en een resolutie tot 4K.
 • Klassieke gameplay
  • Rennen en springen terwijl je je tegenstanders grijpt en gooit met je windring.
 • Verbeterde toegankelijkheid
  • Pas de moeilijkheidsgraden aan om je talenten op de proef te stellen en rekruteer een teamgenoot in coöp voor twee spelers als je hulp nodig hebt.
Ad