Konami – Nieuwe ontwikkelingen voor bekende series in 2023

Konami – Nieuwe ontwikkelingen voor bekende series in 2023

Konami, een productiebedrijf en uitgever van videogames dat al heel lang actief is, heeft laten doorschemeren dat ze werken aan een groot aantal nieuwe videogameprojecten en nieuwe verbeteringen voor bestaande series. Helaas heeft het bedrijf geen verdere details gegeven in hun begroeting voor het nieuwe jaar, hoewel er al geruime tijd geruchten de ronde doen over remakes en remasters van Metal Gear Solid en Castlevania.

Het is ook algemeen bekend dat het Japanse bedrijf de ontwikkeling van sommige van hun titels uitbesteedt aan andere studio’s, zoals het werk van de Poolse studio Bloober Team aan de onlangs onthulde remake van Silent Hill 2, die nu in ontwikkeling is.

Konami over 2023

Dit jaar is het jaar van het Konijn, dus om nog grotere sprongen voorwaarts te maken, werken we aan power-ups en nieuwe verbeteringen voor bestaande series. Bovendien boeken we substantiële en heimelijke vooruitgang met een of meer nieuwe projecten, waarvan we nog geen van jullie hebben bekendgemaakt. Het bedrijf Konami maakt grote vorderingen, daarom vragen we u vriendelijk om verbonden te blijven.

Over Konami

De Konami Group Corporation is een Japans multinationaal videogame- en entertainmentbedrijf met het hoofdkantoor in Ch, Tokio. Naast het produceren en distribueren van videogames, houdt het bedrijf zich ook bezig met de productie en distributie van ruilkaarten, anime, pachinko-machines, gokautomaten en arcade-kasten. Naast de vele casino’s in verschillende delen van de wereld, heeft Konami ook gezondheids- en fitnesscentra in heel Japan.

Metal Gear, Silent Hill, Castlevania, Contra, Frogger, Tokimeki Memorial, Parodius, Gradius, Yu-Gi-Oh! en Suikoden zijn enkele van de videogamemerken die Konami door de jaren heen heeft gemaakt. Pro Evolution Soccer is een andere. Bovendien is Konami de eigenaar van Bemani, de maker van Beatmania en Dance Dance Revolution, evenals de activa van Bomberman, Adventure Island, Bonk en Star Soldier-ontwikkelaar Hudson Soft. Hudson Soft is bekend van de spellen Bomberman, Adventure Island en Bonk. Volgens hun jaarinkomen is Konami het veertiende grootste gamingbedrijf ter wereld.

Bovendien wordt de Yu-Gi-Oh Trading Card Game uitgegeven door Konami.

Laten we duimen dat Konami enkele van de klassieke games nieuw leven zal inblazen die hen hebben geholpen om het succesvolle bedrijf te worden dat ze nu zijn.

Ad