Kraken Academy komt

Kraken Academy komt

Kraken Academy, een nieuwe game van uitgever Fellow Traveller en ontwikkelaar Happy Broccoli Games, die is verschenen in de Nintendo Switch eShop. Op 24 februari 2022 wordt het tijdreizende avonturenspel gelanceerd.

video

Over Kraken Academy

Kraken Academy is een plek waar je meer te weten kunt komen over de Kraken.

Kraken Academy is niet zoals elke andere middelbare school. De kunstafdeling wordt achtervolgd door geesten, sekteleden verzamelen zich onder de klimrekken en nu verslinden krokodillen jongeren.

Om de Traitor te vinden, een boosaardig meesterbrein dat iedereen op school kan zijn, moet je samenwerken met een mystieke Kraken. Met elke tijdlus kom je dichter bij het redden van Kraken Academy.

Onderzoeken en ontdekken

Hoewel het redden van de aarde een essentiële doelstelling is, zijn er verschillende activiteiten om aan deel te nemen. Tijdens deze driedaagse cyclus leer je over de routines van instructeurs en studenten terwijl je elk aspect van de campus verkent. Woon een verkleedfeest bij, kleed jezelf als detective en help de conciërge van de school bij het opsporen van een criminele bende.

Word lid van een groep

Muziek, kunst, sport en drama zijn de vier clubs die samen Kraken Academy vormen.

  • Word lid van de alternatieve muziekclub en sluit je aan bij de meest edgy rockband van de school.
  • Pronk met je artistieke vaardigheden in de Art Club en op een tentoonstelling.
  • Concurreer door taken om de grootste krijger van de sportclub te worden.
  • Ook al zit de Drama Club vol snobs, als je ze niet kunt verslaan, sluit je dan bij ze aan! Wie weet krijg je zelfs een hoofdrol in hun volgende uitbundige productie.

Je hebt geluk, want je kunt met ze allemaal meedoen! Word tijdens elke tijdlus lid van een andere club met behulp van je magische amulet.

Meet & Mingle

Kraken Academy is een mengelmoes van excentrieke individuen. Je ontmoet de prachtige kerel en zanger Vladimir, die vecht om zijn waanzinnige fangirls op afstand te houden; prikkelbare bassist Simona, die de hele tijd een giraffe-sweatshirt draagt ​​en iedereen haat (inclusief jou); en Broccoli Girl, de drummer, die maar niet over haar ex heen kan komen.

Dus laten we gaan! Neem je uniform, je magische tijdreizende amulet en negeer de stem in je brein die je vertelt dat dit een slecht idee is!

Kraken Academy is beschikbaar voor $ 17,99 in de Nintendo Switch eShop.

Ad