Laatste updates aan Konami’s Metal Gear Solid Collection – Versie 1.4.0

Laatste updates aan Konami’s Metal Gear Solid Collection – Versie 1.4.0

Samenvatting:

We duiken in de nieuwste updates voor Konami’s Metal Gear Solid Collection en verkennen nieuwe scherminstellingen, audio-opties en essentiële bugfixes. Maak je klaar om je game-ervaring te optimaliseren en blijf voorop in de wereld van Metal Gear Solid.


Metal Gear Solid Collection – Versie 1.4.0

De gamewereld bruist van opwinding sinds de release van Konami’s Metal Gear Solid Collection, en de opwinding gaat door terwijl Konami updates uitrolt om de game-ervaring te verbeteren. In dit artikel gaan we dieper in op de nieuwste versie van de collectie en verkennen we de toegevoegde functies, verbeteringen en oplossingen die zijn geïntroduceerd. Of je nu een die-hard fan bent of een nieuwkomer in de serie, deze updates beloven je Metal Gear Solid-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Metal Gear Solid Master Collection-versie:

– Nieuwe functies voor scherminstellingen:

– Konami heeft in deze update een reeks nieuwe scherminstellingsfuncties geïntroduceerd, waardoor spelers hun gaming-beelden kunnen aanpassen aan hun voorkeuren. Deze instellingen kunnen zowel vóór als tijdens het spelen worden aangepast, wat voor meer flexibiliteit zorgt.

– Gladmaken:

– Een van de opvallende kenmerken is de optie voor vloeiend maken, die kan worden in- of uitgeschakeld. Indien geactiveerd, wordt het beeld vloeiender voor een meer gepolijste look, terwijl het uitschakelen ervan een scherper beeld genereert, passend bij de voorkeuren van verschillende spelers.

– Spelscherminstellingen:

– De update biedt ook opties voor gamescherminstellingen, waaronder Standaard, Pixel Perfect en 16:9. De Steam-versie gaat verder met een functie voor volledig scherm en biedt in totaal vier instellingen. De opties Standaard en Pixel Perfect worden ook geleverd met extra functies zoals achtergrond, weergavegebied en schermfilters. Het is vermeldenswaard dat de weergegeven beeldverhouding kan variëren, afhankelijk van uw apparaat en configuratie.

– Functie voor audio-instellingen:

– Gamers kunnen nu het gamevolume en de volume-instellingen van het hoofdmenu aanpassen voordat ze gaan spelen. Tijdens het spelen kan alleen het spelvolume worden aangepast, wat een meeslepende audio-ervaring mogelijk maakt.

– Aanpassing van de responssnelheid van de controller (Steam):

– Voor Steam-gebruikers is er een opwindende nieuwe functie waarmee je kunt kiezen tussen snelle en stabiele controllerreactiesnelheden. Het is echter belangrijk op te merken dat snelle instellingen in sommige configuraties tot instabiele prestaties kunnen leiden. In dat geval wordt overschakelen naar Stabiel aanbevolen.

– Door gebruiker ingestelde knopontwerpen (Steam):

– Konami heeft ook een probleem aangepakt waarbij de game geen prioriteit gaf aan door de gebruiker ingestelde knopontwerpen, zodat je voorkeuren worden gerespecteerd.

– Andere kleine problemen:

– De update bevat oplossingen voor verschillende kleine problemen, waardoor de game-ervaring soepeler en leuker wordt.

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Master Collection-versie:

– Functie voor audio-instellingen:

– Net als de vorige versie beschikt Metal Gear Solid 2 nu over een functie voor audio-instellingen waarmee spelers het spelvolume en de volume-instellingen van het hoofdmenu kunnen aanpassen.

– Venstermodus (Steam):

– Steam-gebruikers zullen de toevoeging van een venstermodusfunctie waarderen, waarmee je de game in een venstermodus kunt spelen. Deze functie kan eenvoudig worden in- of uitgeschakeld door op Alt + Enter op het toetsenbord te drukken.

– Probleem opgelost met laseraanwijzer:

– Een probleem waarbij de laseraanwijzer niet werd weergegeven tijdens specifieke tussenfilmpjes (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Steam) is opgelost, waardoor een naadloze game-ervaring wordt gegarandeerd.

– Oplossing voor probleem met de weergave van zeeluizen:

– Een andere bugfix verhelpt het probleem dat zeeluizen niet correct worden weergegeven tijdens bepaalde tussenfilmpjes, waardoor de visuele continuïteit wordt verbeterd.

– Andere kleine problemen:

– Net als bij de vorige versie zijn er verschillende kleine problemen aangepakt en opgelost om de algehele gameplay te verbeteren.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater Master Collection-versie:

– Functie voor audio-instellingen:

– De volume-instellingen van het spelvolume en het hoofdmenu kunnen voorafgaand aan het spelen worden aangepast, waarbij de volumeaanpassingen in de game beperkt zijn tot alleen het spelvolume.

– Probleem opgelost met karaktertextuur:

– De update verhelpt een probleem waarbij een deel van de tekentexturen met een lagere resolutie werd weergegeven, waardoor een vloeiendere visuele ervaring werd gegarandeerd.

– Andere kleine problemen:

– Net als de vorige versies bevat deze update oplossingen voor verschillende kleine problemen om de gameplay-stabiliteit te verbeteren.

Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake – Master Collection-versie:

– Functie voor audio-instellingen:

– Net als bij de andere versies introduceert deze update audio-instellingen waarmee spelers het spelvolume en de volume-instellingen van het hoofdmenu kunnen aanpassen.

– Door gebruiker ingestelde knopontwerpen (Steam):

– Konami heeft gewerkt aan het oplossen van een probleem waarbij toetsenbordinvoer voor de game werd geregistreerd, zelfs als de Alt-toets ingedrukt werd gehouden, waardoor een soepelere gameplay werd gegarandeerd.

Metal Gear Solid Master Collection Vol.1 Bonusinhoud:

– Nieuwe functies voor scherminstellingen:

– Deze bonusinhoud profiteert ook van de nieuwe functies voor scherminstellingen die in de update zijn geïntroduceerd, waardoor spelers meer controle krijgen over hun gamebeelden.

– Functie voor audio-instellingen:

– Net als bij de andere versies kun je de volume-instellingen van het spelvolume en het hoofdmenu aanpassen voordat je gaat spelen, waarbij de volumeaanpassingen in de game beperkt zijn tot het spelvolume.

Problemen die worden onderzocht

Konami onderzoekt actief de volgende problemen en streeft ernaar deze in toekomstige updates op te lossen:

Metal Gear Solid Master Collection-versie:

– Een probleem waarbij bepaalde tussenfilmpjes niet meer worden afgespeeld.

– Een probleem waarbij analoge invoer niet werkt zoals bedoeld.

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Master Collection-versie:

– Een probleem waarbij gameplay-video opgenomen met de functies van het platform geen deel van de audio vasthoudt (Xbox Series X|S).

– Een probleem waarbij invoer via het toetsenbord wordt geregistreerd voor het spel, zelfs als de Alt-toets ingedrukt wordt gehouden (Steam).

Metal Gear Solid 3: Snake Eater Master Collection-versie:

– Een probleem waarbij een deel van de tekentexturen met een lage resolutie wordt weergegeven.

– Een probleem waarbij gameplay-video opgenomen met de functies van het platform geen deel van de audio vasthoudt (Xbox Series X|S).

– Een probleem waarbij invoer via het toetsenbord wordt geregistreerd voor het spel, zelfs als de Alt-toets ingedrukt wordt gehouden (Steam).

Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake Master Collection-versie:

– Een probleem waarbij invoer via het toetsenbord wordt geregistreerd voor het spel, zelfs als de Alt-toets ingedrukt wordt gehouden (Steam).

Conclusie

Concluderend: de nieuwste update (versie 1.4.0) voor Konami’s Metal Gear Solid Collection brengt spannende verbeteringen aan de game-ervaring voor zowel fans als nieuwkomers. Deze updates omvatten nieuwe functies voor scherminstellingen, opties voor audioaanpassing en cruciale bugfixes. Gamers hebben nu de mogelijkheid om hun visuele en audiovoorkeuren aan te passen, wat meer flexibiliteit biedt voor een meeslepende ervaring. Steam-gebruikers profiteren van aanpassing van de reactiesnelheid van de controller en de venstermodus, waardoor de gameplaycontrole en veelzijdigheid worden verbeterd.

De update verhelpt verschillende kleine problemen in alle versies, waardoor een soepelere en leukere game-ervaring wordt gegarandeerd. Bovendien doet Konami actief onderzoek naar en zet zich in voor het oplossen van specifieke problemen die door spelers zijn gemeld, en belooft voortdurende ondersteuning en verbetering in toekomstige updates.

Met deze updates blijft Metal Gear Solid Collection spelers boeien en biedt het een meer verfijnde en aanpasbare game-ervaring voor fans van deze iconische serie. Bereid je voor om je Metal Gear Solid-reis te optimaliseren en jezelf onder te dompelen in de wereld van tactische spionageactie.

Veelgestelde vragen
 • 1. Vraag: Kan ik de scherminstellingen van de game aanpassen terwijl ik midden in het spel zit?
  • A: Ja, de nieuwe scherminstellingen kunnen voor jouw gemak zowel vóór als tijdens het spelen worden aangepast.
 • 2. Vraag: Hoe wijzig ik de reactiesnelheid van de controller op Steam?
  • A: Steam-gebruikers kunnen in het instellingenmenu schakelen tussen snelle en stabiele controllerresponssnelheden. Als u instabiliteit ervaart, is het raadzaam om Stabiel te selecteren.
 • 3. Vraag: Zijn deze updates beschikbaar op alle platforms?
  • A: De updates zijn beschikbaar voor consoleversies, inclusief de Nintendo Switch. De Steam-versie heeft vorige maand een update ontvangen.
 • 4. Vraag: Kan ik Metal Gear Solid 2 in venstermodus op Steam spelen?
  • A: Ja, je kunt de venstermodus op Steam inschakelen door op Alt + Enter op het toetsenbord te drukken.
 • 5. Vraag: Zijn de bugfixes die specifieke problemen aanpakken merkbaar tijdens het spelen?
  • A: Ja, de bugfixes zijn bedoeld om de algehele gameplay-stabiliteit en visuele continuïteit te verbeteren, waardoor een soepelere game-ervaring wordt geboden.