Land of Screens uit – Launch trailer

Land of Screens uit – Launch trailer

Na een eerdere vertraging hebben uitgever Serenity Forge en ontwikkelaar Way Down Deep aangekondigd dat Land of Screens nu beschikbaar is voor Nintendo Switch — en we hebben een nieuwe video. De releasedatum was aanvankelijk vastgesteld op 25 december 2021. Het werd echter in het geheim uitgesteld en het is niet bekend waarom de extra tijd nodig was. De game is in ieder geval nu beschikbaar.

video
play-rounded-fill

Met de hulp van een paar nieuwe vrienden, wat synthy chiptune-jams en de onmiskenbare chemie van kleine kinderen en schattige dieren, leidden ze Holland naar haar nieuwe doel om de overdaad aan sociale media achter zich te laten en echte interacties te vinden in Land of Schermen.

Een point-and-click internet-escapisme-avontuur

Zet je meest opzichtige hoed op om de meest bekende problemen het hoofd te bieden, zoals: • Navigeren door een ongeplande bijeenkomst wanneer je enige opties voor gezelschap vreemden zijn, of, erger nog, vrienden die je sinds de middelbare school niet meer hebt gezien.

  • Dwalen door een hotellobby om ongemakkelijke introducties te creëren met andere conferentiedeelnemers.
  • Haal het meeste uit last-minute concertarrangementen, zelfs als je nog nooit van de band hebt gehoord, de locatie nog nooit hebt bezocht en nog nooit de mensen hebt ontmoet waarmee je zult zijn.
  • Je dierbaren. Reünies.
  • Je vrienden enthousiast maken voor het uitvoeren van natuurgerelateerde activiteiten, zodat ze anderen ertoe kunnen brengen hetzelfde te doen, zodat jullie allemaal de hele dag aan natuurgerelateerde activiteiten kunnen besteden.

Laat iedereen gewoon zijn telefoon neerleggen… Het is geen probleem

Iedereen is verslaafd aan hun scherm, waar Nederland ook reist om te ontsnappen. Om de online razernij te vermijden en uiteindelijk een tijdje de verbinding te verbreken, heeft ze de steun nodig van oude vrienden en nieuwe kennissen – en zij hebben haar hulp nodig. Nederland heeft misschien een goede kans om de altijd aanwezige onrust op sociale media te vermijden door in nieuwe ervaringen, nieuwe connecties en ongeplande avonturen te duiken (of te struikelen).

Weet je nog hoe leuk het was om rechtstreeks in de gezichten van mensen te praten?

Nederlands enige manier om uit deze breuk te komen met haar gezond verstand intact, is om analoog te worden in een samenleving die geobsedeerd is door digitale verbindingen. Gelukkig zal ze snel ontdekken hoeveel spannende gebeurtenissen haar te wachten staan ​​buiten het constante gebabbel op sociale media. Natuurlijk kan ze net als iedereen blijven hangen in een internetthread van de reacties van mensen op haar uiteenvallen, maar misschien is er een betere manier…

De Nintendo Switch eShop biedt nu Land of Screens te koop aan.

Ad