Lapras voegt zich toe aan Pokemon Unite

Lapras voegt zich toe aan Pokemon Unite

Samenvatting

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat Lapras vanaf 13 april 2023 zal worden toegevoegd aan de lijst van speelbare Pokemon in Pokemon Unite. Lapras is een Pokemon van het type Water en Ice, waardoor hij sterk is tegen Fire-, Ground- en Flying-types , terwijl hij zwak is tegen Electric, Fighting, Grass en Rock-types. Het is een verdedigende Pokemon met een hoge HP en verdediging, waardoor het een uitstekende keuze is voor spelers die de voorkeur geven aan een meer defensieve speelstijl. In deze gids onderzoeken we de bewegingen en vaardigheden van Lapras, evenals strategieën om deze effectief in gevechten te gebruiken.


Vanaf 13 april kunnen spelers Lapras selecteren als speelbare Pokemon in online multiplayer-gevechten. Lapras is een krachtige verdedigende Pokemon, met een unieke reeks bewegingen en vaardigheden die het tot een uitstekende aanvulling op elk team maken. In deze gids zullen we de bewegingen en vaardigheden van Lapras onderzoeken, evenals strategieën om deze effectief in gevechten te gebruiken.

Lapras sluit zich aan bij Pokemon Unite

Lapras is een Pokemon van het type Water en IJs, waardoor hij sterk is tegen Fire-, Ground- en Flying-types, terwijl hij zwak is tegen Electric-, Fighting-, Grass- en Rock-types. De basisstatistieken zijn goed uitgebalanceerd, met hoge HP en verdediging, waardoor het een ideale verdedigende Pokemon is. Lapras’ unieke vaardigheid, “Shell Armor”, voorkomt kritieke treffers, wat vooral handig is in intense gevechten.

video
play-rounded-fill

Lapras’ bewegingen en vaardigheden

Lapras heeft verschillende bewegingen en vaardigheden die het tot een veelzijdige verdedigende Pokemon maken. De basisaanval, ‘Water Gun’, brengt schade van het type Water toe en kan meerdere vijanden tegelijk raken. Andere bewegingen van Lapras zijn “Ice Shard”, “Sing”, “Hydro Pump” en zijn Unite Move, “Giga Impact”.

‘Ice Shard’ brengt schade van het ijstype aan en kan vijanden vertragen, terwijl ‘Sing’ vijanden in slaap brengt, waardoor ze kwetsbaar worden voor aanvallen. “Hydro Pump” brengt hoge schade van het watertype in een rechte lijn aan, waardoor het handig is om meerdere vijanden tegelijk te raken. Lapras’ Unite Move, ‘Giga Impact’, brengt enorme schade toe aan een enkele vijand en kan hem voor een korte periode verdoven.

Strategieën voor het gebruik van Lapras in Pokemon Unite

Lapras is een waardevolle verdedigende Pokemon en zijn unieke reeks bewegingen en vaardigheden maken het een uitstekende keuze voor spelers die de voorkeur geven aan een meer verdedigende speelstijl. Wanneer Lapras in gevechten wordt gebruikt, moeten spelers zich concentreren op het gebruik van zijn bewegingen om vijanden te vertragen en te verdoven terwijl ze hun teamgenoten beschermen.

Een van de handigste bewegingen van Lapras is ‘Zing’, waarmee vijanden in slaap vallen, waardoor ze kwetsbaar worden voor aanvallen. Spelers kunnen “Sing” gebruiken om hun teamgenoten klaar te stomen voor krachtige aanvallen of om te voorkomen dat vijanden punten scoren in de op doelen gebaseerde modi van het spel.

Een andere handige zet is “Hydro Pump”, die meerdere vijanden tegelijk kan raken, waardoor het een uitstekende keuze is om vijandige Pokemon in drukke gebieden op te ruimen. Bij het gebruik van “Hydro Pump” moeten spelers zorgvuldig mikken om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk vijanden raken.

Lapras’ Unite Move, ‘Giga Impact’, is een krachtige aanval die enorme schade toebrengt aan een enkele vijand. Spelers moeten “Giga Impact” gebruiken wanneer ze een vijand snel moeten uitschakelen, of wanneer ze een vijand willen verdoven en voorkomen dat hij punten scoort.

Statistieken en vaardigheden van Lapras

De basisstatistieken van Lapras maken het een uitstekende verdedigende Pokemon, met hoge HP en verdediging. Zijn unieke vaardigheid, “Shell Armor”, voorkomt kritieke treffers, wat vooral handig kan zijn in intense gevechten. De bewegingen en vaardigheden van Lapras maken het ook tot een veelzijdige Pokemon, die in staat is om zowel water- als ijsachtige schade aan te richten, vijanden in slaap te brengen en ze te bedwelmen.

Bij het samenstellen van een team met Lapras, zouden spelers moeten overwegen om het te koppelen aan Pokemon die veel schade kunnen aanrichten, zoals Cinderace of Garchomp. Lapras kan ondersteuning en verdediging bieden terwijl deze Pokemon schade toebrengen aan het vijandelijke team.

Conclusie

Lapras is een krachtige en veelzijdige verdedigende Pokemon, in staat om vijanden te vertragen en te bedwelmen en tegelijkertijd zijn teamgenoten te beschermen. Zijn unieke reeks bewegingen en vaardigheden, evenals zijn hoge HP en verdediging, maken het een uitstekende aanvulling op elk team in Pokemon Unite. Met zorgvuldige planning en strategisch gebruik van zijn bewegingen, kan Lapras een waardevol bezit zijn in zowel op doelen gebaseerde als teamgebaseerde gevechten.

Veelgestelde vragen
  • Q1. Wanneer is Lapras beschikbaar in Pokemon Unite?
    • A1. Lapras is vanaf 13 april 2023 beschikbaar als speelbare Pokemon in Pokemon Unite.
  • Q2. Tegen welke soorten Pokemon is Lapras sterk en zwak?
    • A2. Lapras is sterk tegen Fire-, Ground- en Flying-types, terwijl het zwak is tegen Electric-, Fighting-, Grass- en Rock-types.
  • Q3. Wat is de unieke vaardigheid van Lapras in Pokemon Unite?
    • A3. De unieke vaardigheid van Lapras is “Shell Armor”, dat kritieke treffers voorkomt, waardoor het moeilijker wordt voor vijanden om enorme schade aan te richten.
  • Q4. Wat is de Unite-beweging van Lapras in Pokemon Unite?
    • A4. De Unite Move van Lapras is ‘Giga Impact’, die enorme schade toebrengt aan een enkele vijand en deze voor een korte periode kan verdoven.
  • Q5. Wat is de beste manier om Lapras te gebruiken in Pokemon Unite?
    • A5. Lapras is een krachtige verdedigende Pokemon, en zijn bewegingen en vaardigheden maken het een uitstekende keuze voor spelers die de voorkeur geven aan een meer defensieve speelstijl. Spelers moeten zich concentreren op het gebruik van zijn bewegingen om vijanden te vertragen en te verdoven terwijl ze hun teamgenoten beschermen. De “Sing”-beweging van Lapras is vooral handig om teamgenoten in te zetten voor krachtige aanvallen of om te voorkomen dat vijanden punten scoren.