Legend of Zelda – Skyward Sword HD – Steelbook bij verschillende Europese retailers

Legend of Zelda – Skyward Sword HD – Steelbook bij verschillende Europese retailers

Er lijken meer verrassingen te komen voor The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD die over een paar maanden op Nintendo Switch wordt uitgebracht!

Hoewel Nintendo geen officiĆ«le aankondiging heeft gedaan, hebben een aantal Europese retailers een Steelbook vermeld die exclusief verkrijgbaar is voor elke pre-order van de fysieke game The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD. Het is nog niet bekend, op het moment van de pers, of het Steelbook ook in andere regio’s zal worden uitgebracht.

In de tussentijd kun je het kunstontwerp van het genoemde Steelbook hieronder bekijken:

Over The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword stijgt naar de Nintendo Switch!

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii in 2011, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met vloeiendere bewegingsbediening en nieuw toegevoegde knopbediening.

Link toont het vroegste verhaal in de The Legend of Zelda-tijdlijn en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden, op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn trouwe zwaard en schild neemt Link het op tegen machtige vijanden, lost hij lastige puzzels op en zweeft hij door de lucht bovenop een enorme vogel genaamd Loftwing tijdens dit epische avontuur.

The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD komt op 16 juli 2020 naar de Nintendo Switch.