Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Volledige versie vereist om DLC te gebruiken

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Volledige versie vereist om DLC te gebruiken

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een van de meest populaire en langverwachte videogames van het jaar. Speciale inhoud vereist de volledige game, waarop bepaalde spelers op de officiële website van de game hebben gewezen.

DLC voor Tears of the Kingdom

Nintendo is moeder geweest op het gebied van DLC voor het vervolg op het veelgeprezen The Legend of Zelda: Breath of the Wild uit 2017, maar er is nog veel dat we niet weten. Desalniettemin geeft de uitbreidingspas van de game ons toegang tot twee downloadbare contentpakketten voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Er waren twee add-ons en die heetten respectievelijk The Master Trials en The Champions Ballad.

Over Zelda: Tears of the Kingdom

Vlieg over Hyrule en verken het enorme landschap.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom op het Nintendo Switch-systeem is een epische reis over het land en de lucht van Hyrule. In een universum dat alleen door jouw creativiteit wordt aangedreven, is de reis helemaal aan jou.

Met de game kun je je eigen koers uitstippelen door Hyrule en de mysterieuze eilanden die hoog in de lucht zweven, ongeveer zoals de hoofdpersoon deed in Breath of the Wild. Hoe goed denk je dat je de verbeterde vaardigheden van Link kunt gebruiken om het kwaad dat het koninkrijk bedreigt af te weren?

De releasedatum voor de Nintendo Switch-versie van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is vastgesteld op 12 mei.