LEGO Bricktales – Komt 12 Oktober 2022

LEGO Bricktales – Komt 12 Oktober 2022

LEGO Bricktales voor Nintendo Switch komt op 26 april uit. Deze datum is aangekondigd door uitgever Thunderful en ontwikkelaar ClockStone Studio.

Deze schattige avonturengame die zich afspeelt in een wereld gemaakt van LEGO-stenen komt op 12 oktober 2022 uit op Nintendo Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over LEGO Bricktales

LEGO Bricktales is gemaakt door dezelfde mensen die de Bridge Constructor-serie hebben gemaakt. Je reist door 5 prachtige biomen met LEGO-thema terwijl je op zoek gaat naar ideeën om je grootvader te helpen zijn oude pretpark op te knappen. Met een gebruiksvriendelijke nieuwe manier om steen voor steen te bouwen, kun je de leuke puzzels die je tijdens dit avontuur tegenkomt oplossen en ze tot leven laten komen.

Met behulp van je verbeelding daagt LEGO Bricktales je uit om coole dingen te bouwen, zoals marktkraampjes en muziekdozen. Het test ook je bouwvaardigheden met puzzels zoals het bouwen van kranen en gyrocopters die gebaseerd zijn op fysica. Je hebt ze nodig om de LEGO-minifiguren te helpen die je in elk diorama tegenkomt, waardoor je toegang krijgt tot nieuwe vaardigheden.

Het LEGO Bricktales-avontuur neemt je mee door het groene gebladerte van de diepste jungles, het verzengende zand van zonovergoten woestijnen, de drukte van een stadshoek, de epische aanblik van een torenhoog middeleeuws kasteel en het paradijs van tropische Caribische eilanden. In elk vind je verschillende plekken om te bouwen, elk met zijn eigen set stenen. Het is aan jou om erachter te komen hoe je een unieke structuur maakt die werkt. Of je nu wordt gevraagd om je designerhoed op te zetten en een troon te bouwen die geschikt is voor een koning of om je technische vaardigheden te gebruiken om een ​​brug te bouwen waarmee een graver een rivier kan oversteken, het is aan jou hoe je bouwt en hoe je de uitdagingen die je krijgt.

Dieter Schoeller, de vice-president van productie, zei met donderende stem: “De reactie op LEGO Bricktales van fans en de media is ongelooflijk sinds we de game hebben aangekondigd en mensen de kans hebben gegeven om hem te spelen op evenementen zoals Gamescom. Het was spannend om te zien hoe mensen de essentie van LEGO-spel vinden in het creatieve gebouw in de game, en ik kan niet wachten tot iedereen het in handen heeft wanneer LEGO Bricktales op 12 oktober uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One, Switch , en pc.